Upload Error: The remote server returned an error

Support and feedback for UniUploader
UniUploader requires microsoft .net runtimes!

Upload Error: The remote server returned an error

Postby bodger » Fri Sep 01, 2006 3:28 am

Ok.. i have done my best to ensure this hasnt allready been covered.. but it is late and i am tired so if it has, sorry.

I have used UniUploader for a couple of months now to upload to RPGOutfitter quite successfully.

Today i joined a new guild who use wowroster. I have manually uploaded data quite happily using the update.php page.

However, i have done my best to reconfigure UniUploader, but everytime i try to upload data, i get the following:

----------------------------------------------------------
[2006/08/31 23:15:45] Uploading to Primary URL...: http://www.orderofthesilverdawn.com/ros ... update.php
[2006/08/31 23:15:45] CharacterProfiler.lua - No Compression. Upload Size: 752 KB
[2006/08/31 23:15:45] PvPLog.lua - No Compression. Upload Size: 7 KB
[2006/08/31 23:16:10] Upload Error: The remote server returned an error: (412) Precondition Failed.
---------------------------------------------------------

And now... im a bit stuck

Any help or advice would be recieved gratefully :thumright:
User avatar
bodger
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 9
Joined: Thu Aug 31, 2006 8:57 pm

Upload Error: The remote server returned an error

Postby bodger » Fri Sep 01, 2006 3:30 am

Update:

The java UniUploader seems to work fine.. but i wanted to help put a distribution version together for our "less than techy" guildies.. and i fear the java route maybe too complex ...

hope its something simple!
User avatar
bodger
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 9
Joined: Thu Aug 31, 2006 8:57 pm

Upload Error: The remote server returned an error

Postby bodger » Mon Sep 04, 2006 1:46 am

just to report this is still a problem for me.. i.e. its not gone away after a reboot etc..
User avatar
bodger
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 9
Joined: Thu Aug 31, 2006 8:57 pm

Upload Error: The remote server returned an error

Postby MattM » Mon Sep 04, 2006 2:35 am

hmm this may help in my fixing the packet headers:

http://www.checkupdown.com/status/E412.html
MattM
UA/UU Developer
UA/UU Developer
Gimpy Developer
Gimpy Developer
 
Posts: 886
Joined: Tue Jul 04, 2006 9:53 pm
Location: USA

Upload Error: The remote server returned an error

Postby bodger » Tue Sep 05, 2006 12:29 am

hi mate,

i allready had a look at that page (and many more when i googled the error).. but couldnt get any specific troubleshooting tips from it..

Im more than happy to try some different things, but need pointers on what they are.

Thanks,
Matt
User avatar
bodger
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 9
Joined: Thu Aug 31, 2006 8:57 pm

Upload Error: The remote server returned an error

Postby bodger » Fri Sep 08, 2006 10:47 pm

sorry guys.. im still really stuck with this. Any ideas?

thx,
Matt
User avatar
bodger
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 9
Joined: Thu Aug 31, 2006 8:57 pm

Upload Error: The remote server returned an error

Postby MattM » Sat Sep 09, 2006 8:18 am

tell me "GET YOUR ASS IN GEAR" and I might consider fixing UU
MattM
UA/UU Developer
UA/UU Developer
Gimpy Developer
Gimpy Developer
 
Posts: 886
Joined: Tue Jul 04, 2006 9:53 pm
Location: USA

Upload Error: The remote server returned an error

Postby bodger » Sat Sep 09, 2006 2:17 pm

haha, but if i say that.. you might also consider telling me to [censored] off, banning my account and locking the thread!

(ill sit and wait patiently, but appreciate the attention all the same ;) )
User avatar
bodger
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 9
Joined: Thu Aug 31, 2006 8:57 pm

Upload Error: The remote server returned an error

Postby zanix » Sat Sep 09, 2006 2:23 pm

[censor] off
You are now banned, and locking thread



Just kidding
Matt, get yer ass in gear! :tongue:
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: Upload Error: The remote server returned an error

Postby Dreadan » Tue Sep 12, 2006 8:36 pm

any chance that fix will fix my problem :roll:

http://wowroster.net/Forums/viewtopic/t=171.html
Dreadan
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 50
Joined: Tue Jul 04, 2006 7:42 pm

Upload Error: The remote server returned an error

Postby MattM » Wed Sep 13, 2006 7:56 am

give it a whirl!
MattM
UA/UU Developer
UA/UU Developer
Gimpy Developer
Gimpy Developer
 
Posts: 886
Joined: Tue Jul 04, 2006 9:53 pm
Location: USA

Re: Upload Error: The remote server returned an error

Postby MattM » Thu Sep 14, 2006 7:49 am

MattM
UA/UU Developer
UA/UU Developer
Gimpy Developer
Gimpy Developer
 
Posts: 886
Joined: Tue Jul 04, 2006 9:53 pm
Location: USA

Upload Error: The remote server returned an error

Postby bodger » Tue Sep 19, 2006 9:03 pm

http://www.wowroster.net/Forums/viewtopic/t=1197.html rc4 fixes the problem and works sweeetly.

Thanks guys ;)
Last edited by bodger on Tue Sep 19, 2006 9:04 pm, edited 1 time in total.
User avatar
bodger
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 9
Joined: Thu Aug 31, 2006 8:57 pm


Return to UniUploader

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron