realmstatus block ?

phpNuke integration forum

realmstatus block ?

Postby achtophel » Wed Sep 06, 2006 9:55 pm

Can you put the realmstatus in a block ?

Thanks,

Achi
achtophel
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 4
Joined: Wed Sep 06, 2006 9:02 pm

realmstatus block ?

Postby zanix » Thu Sep 07, 2006 10:27 am

I'm sure this has been posted may 'a' times but I'll repeat it for you

Use standard html
Code: Select all
<img src="path_to/realmstatus.php" alt="Server Status" />

Make sure you have realmstatus set to image mode in roster config
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: realmstatus block ?

Postby STALKER » Thu Sep 14, 2006 5:10 am

i tried that but all i get is this
http://www.guildmm.net
User avatar
STALKER
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 4
Joined: Wed Sep 13, 2006 8:50 am

realmstatus block ?

Postby zanix » Thu Sep 14, 2006 5:14 am

Well, Realmstatus has to work correctly in the first place inside Roster
And you have to listen to me as well
Make sure you have realmstatus set to image mode in roster config

If it isn't set to image mode, it will NOT work this way
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: realmstatus block ?

Postby STALKER » Thu Sep 14, 2006 5:22 am

i've tried it both ways and it dosen't work eather way
Image
User avatar
STALKER
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 4
Joined: Wed Sep 13, 2006 8:50 am

Re: realmstatus block ?

Postby Nemir » Mon Sep 18, 2006 6:09 pm

I cant get this to work either, then again, I've never made a custom block.

What I did, was went to Blocks -> Add a new block:

1. I gave my new block a name, '[Servername] Server status'
2. copied "<img src="path_to/realmstatus.php" alt="Server Status" />" into the 'Content' box.
3. Made the new block active.


All I get now is a block called '[Servername] Server status' and inside all that is there is text that says "Server Status".

I did check, Realmstatus *IS* on image mod, i checked that 3 times, and it still doesnt show up.

Maybe its something wrong with the beta? I remember reading about it being fixed in the next version, but i dont know when thats coming out and the fact that you posted a 'fix' here suggests that it does work.

Any other ideas? Does the "<img src="path_to/realmstatus.php" alt="Server Status" />" need the <html></html> tags around it or anything? It shows up automatically in my Blocks list as HTML, and seems to be reading the code just fine, just not doing anything with it.

Edit: Also, the RealmStatus part of the WoW Roster itself works fine, but im trying to make it a block for my users as well (ie on the front page/sidebar). Will that even work? Maybe I'm misinterpretting making it a block...and thoughts would be appreciated.

Thanx in advance.
Last edited by Nemir on Mon Sep 18, 2006 6:11 pm, edited 1 time in total.
Nemir
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 6
Joined: Tue Aug 15, 2006 5:38 am

realmstatus block ?

Postby zanix » Tue Sep 19, 2006 9:56 am

Honestly, its probably pathing issues
Seems like the nuke port is full of these issues
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

realmstatus block ?

Postby cynthetiq » Wed Feb 07, 2007 1:36 pm

Code: Select all
<img src="path_to/realmstatus.php" alt="Server Status" />

thanks.. this is exactly the code I was looking for, took a bit of searching high and low, but I got it working easily.
cynthetiq
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 29
Joined: Sat Oct 21, 2006 10:09 am

Re: realmstatus block ?

Postby nubar » Sat Feb 17, 2007 11:36 am

so has anyone made a block that works?
if so can you post the script?
Thanks
I have tried the above when i go to create a block & put the code in as html it shows up but when i save the block it shows up empty on the homepage :scratch:
Last edited by nubar on Sat Feb 17, 2007 11:37 am, edited 1 time in total.
nubar
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 4
Joined: Sat Jan 27, 2007 2:12 am

Re: realmstatus block ?

Postby cynthetiq » Sat Feb 17, 2007 2:07 pm

nubar wrote:so has anyone made a block that works?
if so can you post the script?
Thanks
I have tried the above when i go to create a block & put the code in as html it shows up but when i save the block it shows up empty on the homepage :scratch:


yes, you can see mine here at http://thecorpguild.com/forum

remember to check your PATH, make sure it goes to the correct folder to retrieve the image.
cynthetiq
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 29
Joined: Sat Oct 21, 2006 10:09 am

Re: realmstatus block ?

Postby Nexuz » Wed Feb 21, 2007 9:01 am

Thanks. It worked or me

I just added the Div tags to centralize it. Looks a little tidier.

See it at http://www.justified.ninja-magic.com

Code: Select all
<div align="center"><img src="URL_to_Roster/realmstatus.php" alt="Server Status" /></div>
Last edited by Nexuz on Wed Feb 21, 2007 9:03 am, edited 2 times in total.
Nexuz
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 1
Joined: Wed Feb 21, 2007 8:58 am

realmstatus block ?

Postby drianna » Wed Feb 28, 2007 11:58 am

Hi Guys
I have tried all the above and still get the blank block.
I can confirm it is set as an image.
I have entered the following

<img src="roster/realmstatus.php" alt="Server Status" />

(realmstatus.php is located at www.xxxxxx.com/roster/realmstatus.php)

the image shows when I am creating the block but does not show on the site.

But still no image - I have tried all above but to no avail

Any ideas please
User avatar
drianna
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 8
Joined: Mon Oct 23, 2006 8:06 pm

realmstatus block ?

Postby Daizan » Tue Mar 06, 2007 10:49 am

Hey fellas.

had the same problem with WowRosterDF 1.7.3.0 but i figured it out, and would like to share it with ya.

As before, create a block etc.

add this in the contents field:

Code: Select all
<div align="center"><img src="/index.php?name=WoWRosterDF&file=realmstatus" alt="Server Status"/></div>


and then create the block.

ding! you got a realmstatus block :)

If you want to make a link-to Blizzards realmpage, pressing the picture, then add this code:

Code: Select all
<div align="center"><A HREF="http://www.wow-europe.com/en/serverstatus/">
<img src="/index.php?name=WoWRosterDF&file=realmstatus" border="0" alt="Server Status"/></A></div>
Last edited by Daizan on Tue Mar 06, 2007 10:51 am, edited 2 times in total.
Daizan
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 8
Joined: Sat Feb 24, 2007 2:28 pm

realmstatus block ?

Postby Stonin » Sun Apr 15, 2007 2:27 pm

Unfort I had the same problem when creating a block in nuke.
I ended up having to create the blank Server Status block... then go into the database itself and hack it into place. (Used phpMyAdmin to do it in other words)

This is just a problem with some people and phpnuke. Dunno if its due to the version of nuke or the version of php/apache on the hosting side.
Stonin
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 1
Joined: Sun Apr 15, 2007 2:21 pm

Re: realmstatus block ?

Postby natbur » Mon Apr 16, 2007 8:38 am

I had the exact same issue, had to use phpMyAdmin. Using the editor in nuke deleted most of the code. After entering it directly into the database, everything works great. My assumption is that there is some code in nuke that checks for valid html and get's thrown by the fact that we're calling a php file as an image.
In case anyone was curious, here's my final code. Creates the picture, centered, with a link to the blizzard realmstatus page.
Code: Select all
<div align="center"><a href="http://www.worldofwarcraft.com/realmstatus/"><img border="0" src="./Roster/realmstatus.php" alt="Server Status" /></div>
Last edited by natbur on Mon Apr 16, 2007 8:44 am, edited 1 time in total.
User avatar
natbur
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 72
Joined: Fri Apr 13, 2007 12:52 pm
Location: Texas

Next

Return to phpNuke

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron