No icons for classes, professions, etc.

Theme, template, layout, or image issues

No icons for classes, professions, etc.

Postby DXduhman » Thu Sep 14, 2006 5:03 am

First off, I finally got the upload to work...Zanix will be thrilled!! Was an error on my part as I put (US) after my realm name not thinking...LOL.

Got my Alliance toons uploaded and went smoothly and got the guild roster to load as well. Next is pvp. Anyway, I get no icons to appear at all. I saw one post about file type and I switched those all around but never helped fix the problem.

Any suggestions? I'm crazed that I finally got it to work and looks great. Now just have to fix this small problem.

www.dxguilds.com/rosterall

That should be the page link.

Thanks.

~DX man
User avatar
DXduhman
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 22
Joined: Wed Jul 19, 2006 7:28 pm

No icons for classes, professions, etc.

Postby zanix » Thu Sep 14, 2006 5:19 am

Did you upload the Interface Imagepack, like it says in the directions?
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

No icons for classes, professions, etc.

Postby DXduhman » Thu Sep 14, 2006 6:33 am

Well, I thought I did but maybe I didn't?! I downloaded the image packs into each roster. Do I unzip a certain file or something to upload the imagepack? LOL. Looks like you got me stumped again Zanix.

::cry::
User avatar
DXduhman
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 22
Joined: Wed Jul 19, 2006 7:28 pm

No icons for classes, professions, etc.

Postby zanix » Thu Sep 14, 2006 6:53 am

Quoted from the Interface Imagepack download
For New Installations:
Download, extract, and install WoWRoster
Then download and extract the "Interface Imagepack [#.#.#]" into the folder "rosterdir/img"
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: No icons for classes, professions, etc.

Postby DXduhman » Thu Sep 14, 2006 8:23 am

Yeah, I thought I had done that already?! Hmmm. I have two rosters but each were downloaded to rosterA/img folder...never saw rosterdir folder so I assumed that was the right folder.

Then, to extract, I just right click on the imagepack folder and extract correct?


Also, it's sort of appearanceish (lol) I guess. My guild banks are not displaying in the guild bank page...says no banks could be found.

Each of our guilds has 4 bank characters...all have Alli as the prefix for Alliance...and Horde as the prefix for Horde..
and the 'rank name' for them is Guild Bank. I tried to have it search for each section but still never shows up.
User avatar
DXduhman
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 22
Joined: Wed Jul 19, 2006 7:28 pm

No icons for classes, professions, etc.

Postby reddwarfdk » Thu Oct 12, 2006 10:48 pm

i have the same problem as DXduhman told about earlier on my wowroster.

www.sillylittlemen.dk

i beleive i have installed the image packs ind the roster/img directory as the instructions are saying. but still no icons are apering yet!! :(
Last edited by reddwarfdk on Thu Oct 12, 2006 10:48 pm, edited 1 time in total.
Image
Image
reddwarfdk
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 6
Joined: Thu Oct 12, 2006 10:25 pm

No icons for classes, professions, etc.

Postby vgjunkie » Thu Oct 12, 2006 11:17 pm

http://www.sillylittlemen.dk/roster/img ... d_Maul.jpg was not found on your server. You do have a img/Interface directory but no Icons. So it looks like you didn't extract it to the right place?
User avatar
vgjunkie
Roster AddOn Dev
Roster AddOn Dev
 
Posts: 30
Joined: Wed Aug 09, 2006 11:58 pm
Location: Brooklyn NY

No icons for classes, professions, etc.

Postby reddwarfdk » Thu Oct 12, 2006 11:40 pm

that might be a posibility, dont beleive i have read about it should be put in a library named that, but im uploading it now, as i write this note. hope its gonna do the trick this time :)

yep, it fixed it right up, :) thnx for helping me out everybody!! :)
Last edited by reddwarfdk on Fri Oct 13, 2006 1:12 am, edited 1 time in total.
Image
Image
reddwarfdk
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 6
Joined: Thu Oct 12, 2006 10:25 pm

Re: No icons for classes, professions, etc.

Postby Naylien » Mon Oct 16, 2006 8:03 am

I have the same problem, although I have included the image pack and uploaded it to the right directory.

http://www.radiotak.com.au/ve2/wowroster/index.php


(In the download it has - Interface - Icons - then the list of icons.. Should I have just installed them under interface with no sub directory called 'icons'?)
Last edited by Naylien on Mon Oct 16, 2006 8:05 am, edited 1 time in total.
Naylien
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 9
Joined: Sun Oct 15, 2006 7:54 pm

No icons for classes, professions, etc.

Postby zanix » Mon Oct 16, 2006 8:19 am

roster_dir/img/Interface/Icons/
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: No icons for classes, professions, etc.

Postby Naylien » Mon Oct 16, 2006 8:27 am

Yup thats how its setup.. but still won't show the icons..
Naylien
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 9
Joined: Sun Oct 15, 2006 7:54 pm

No icons for classes, professions, etc.

Postby zanix » Mon Oct 16, 2006 8:52 am

Maybe your host is somehow blocking them then
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

No icons for classes, professions, etc.

Postby Naylien » Mon Oct 16, 2006 9:11 am

okay well if they're installed properly then I don't need to worry.. will check it out from our end.

Cheers.
Naylien
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 9
Joined: Sun Oct 15, 2006 7:54 pm

No icons for classes, professions, etc.

Postby Naylien » Mon Oct 16, 2006 9:23 am

Okay I found something...

It asks for the Interface Directory URL - and the Roster Images Directory URL.

This maybe why its not working in the config.

So I went to put in img/Interface/Icons - and I put in the password, I get this error:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/wlzxpjhw/public_html/ve2/wowroster/localization/deDE.php:1) in /home/wlzxpjhw/public_html/ve2/wowroster/admin/config.php on line 63

Any help?
Naylien
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 9
Joined: Sun Oct 15, 2006 7:54 pm


Return to Appearance

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron