Tabs don't work

Allows a player to compare their character with other characters

Moderator: Rihlsul

Tabs don't work

Postby Speedtorch » Sat Sep 30, 2006 8:39 pm

I checked out your demo site, and I LOVE this mod... However, the tabs do not seem to work on my site. I'm using IE. I've checked a few other people's site also, and the tabs don't work on their sites either, however, they work fine on your demo site... Is there an update to the code that hasn't been posted yet?
Speedtorch
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 12
Joined: Wed Jul 12, 2006 3:08 am

Re: Tabs don't work

Postby Rihlsul » Thu Oct 12, 2006 9:46 pm

Sorry that I've taken a while to respond. My household's go under an abrupt and unexpected relocation this month.

I will try to wrestle down this bug and a couple others posted in this forum within the next week or so.
Rihlsul,
Guild Leader of The Dirty Hordes
User avatar
Rihlsul
Roster AddOn Dev
Roster AddOn Dev
 
Posts: 125
Joined: Tue Jul 04, 2006 8:27 pm

Re: Tabs don't work

Postby Speedtorch » Tue Oct 17, 2006 4:18 pm

Cool. I'm looking forward to the next release.
Speedtorch
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 12
Joined: Wed Jul 12, 2006 3:08 am

Re: Tabs don't work

Postby Samadhi » Thu Oct 26, 2006 7:10 pm

I had the same issue -- The problem appears to be a missing inclusion of /css/js/profile-script.js

I added a call to that file into my index.php and my tabs are now working.

Hope that helps,

Sam
Image
User avatar
Samadhi
Roster AddOn Dev
Roster AddOn Dev
 
Posts: 114
Joined: Mon Jul 17, 2006 10:38 pm
Location: NJ, USA

Re: Tabs don't work

Postby Speedtorch » Thu Nov 02, 2006 7:45 pm

Could you please post the actual code to do that? I tried doing an include_once, but that's not working.
Speedtorch
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 12
Joined: Wed Jul 12, 2006 3:08 am

Tabs don't work

Postby zanix » Fri Nov 03, 2006 1:21 am

/css/js/profile-script.js was removed in Roster 1.7.1 and merged with /css/js/main.js
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: Tabs don't work

Postby Speedtorch » Fri Nov 03, 2006 9:26 am

Unfortunatly, my webhost does not support MySQL 4.1.x so I'm stuck on 1.7.0 until I switch hosts. :( However, I copied the contents of profile-script.js to mainjs.js and once I cleared my cache, that worked great! Thanks for the tip! :)
Last edited by Speedtorch on Fri Nov 03, 2006 9:31 am, edited 1 time in total.
Speedtorch
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 12
Joined: Wed Jul 12, 2006 3:08 am


Return to Gear Browser

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron