Latest Version 1.7.0.0.3 Minor Error

Dragonfly integration forum

Latest Version 1.7.0.0.3 Minor Error

Postby Salkiri » Tue Oct 03, 2006 3:48 am

Downlaoded and installed a fresh copy of 1.7.0.0.3 today. EVerything went fine except for a few small things.

1) Had to update the trigger.php file for Siggen to get Saved Sigs to work.

2) Notice the following Warning at the bottom of the page:
"modules/Roster/updateProfile.php

* Warning line 130: unlink() [function.unlink]: No such file or directory"

And yes, I renamed the directory to Roster.

Just a heads up on the great work you are doing.
Last edited by Salkiri on Tue Oct 03, 2006 3:49 am, edited 2 times in total.
Salkiri
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 4
Joined: Wed Aug 16, 2006 1:39 am

Re: Latest Version 1.7.0.0.3 Minor Error

Postby RottGutt » Tue Oct 03, 2006 6:28 am

I have a brand new fresh install of WoWRosterDF also.

1) What update did you make to trigger.php to make Saved Sigs work? I have this same problem.

2) I am also getting this error message, but it does not seem to be affecting any part of WoWRosterDF that I am aware of.

Won't re-naming the installation folder from wowrosterdf to Roster mess everything up? What purpose does this step serve?
RottGutt
WR.net Journeyman
WR.net Journeyman
 
Posts: 92
Joined: Sun Aug 13, 2006 12:07 am

Latest Version 1.7.0.0.3 Minor Error

Postby jimig1 » Tue Oct 03, 2006 8:47 pm

I have found this as a problem the ammo slot is showing in the wrong spot here is a screen shot I did a fresh install of the roster also
Image
User avatar
jimig1
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 36
Joined: Fri Jul 07, 2006 10:48 pm

Latest Version 1.7.0.0.3 Minor Error

Postby jimig1 » Tue Oct 03, 2006 8:52 pm

as i was looking at it more it looks like the off had and the Idol Spots are not lined up either
User avatar
jimig1
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 36
Joined: Fri Jul 07, 2006 10:48 pm

Latest Version 1.7.0.0.3 Minor Error

Postby Anaxent » Wed Oct 04, 2006 7:09 am

What webbrowser are you using to see this image error. And do you have a link to your site pls make sure to allow me to have access to view the roster.
User avatar
Anaxent
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
 
Posts: 642
Joined: Tue Jul 04, 2006 6:27 am
Location: Phoenix, Az

Latest Version 1.7.0.0.3 Minor Error

Postby jimig1 » Wed Oct 04, 2006 8:45 pm

that shot was from firefox but ie is also messed up here is a link http://unseendemise.com/index.php?name= ... r=Greymane
User avatar
jimig1
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 36
Joined: Fri Jul 07, 2006 10:48 pm

Latest Version 1.7.0.0.3 Minor Error

Postby jimig1 » Thu Oct 26, 2006 10:46 pm

any ideas on what is causing this problem? it is very annoying.
User avatar
jimig1
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 36
Joined: Fri Jul 07, 2006 10:48 pm

Latest Version 1.7.0.0.3 Minor Error

Postby Anaxent » Thu Oct 26, 2006 11:22 pm

I should have this fixed as well. Give me until the end of the week and ill post a new release.
User avatar
Anaxent
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
 
Posts: 642
Joined: Tue Jul 04, 2006 6:27 am
Location: Phoenix, Az

Latest Version 1.7.0.0.3 Minor Error

Postby Anaxent » Sun Oct 29, 2006 1:44 am

a pm i recieved.

There are two bugs I've noticed so far with current release.

1.) When you uninstall it, it tells you "DB error" but uninstalls everything except for the record in the DF_Modules table which have to be manually deleted before you can reinstall. Then on reinstall, gives you the same database error, but does reinstall fine. Had to do this a couple times due to the other bug.

2.) This may be an actual WoW Roster bug itself, but when changing Guild Masters and having it set to sort the roster by Guild Title by default, when the new leader takes over and updates things, it doesn't show their GM rank at the top, it'll show them whereever they were previously in the list. For me personally, I was listed right above like right above the 3rd lowest rank. Only way to fix it was to reset the roster and upload it fresh.

i havnt ran into this issue as of yet but now that im aware of it i will look into a fix.
User avatar
Anaxent
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
 
Posts: 642
Joined: Tue Jul 04, 2006 6:27 am
Location: Phoenix, Az

Re: Latest Version 1.7.0.0.3 Minor Error

Postby zxaltan » Fri Nov 10, 2006 11:07 am

I am have the ammo slot is showing in the wrong spot problem
Just installed the 1.7.0.3

also where is the guild bank the link is missing?
Last edited by zxaltan on Sat Nov 11, 2006 1:09 am, edited 1 time in total.
User avatar
zxaltan
Roster AddOn Dev
Roster AddOn Dev
 
Posts: 62
Joined: Mon Jul 10, 2006 1:09 am


Return to Dragonfly

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron