Need Help

Theme, template, layout, or image issues

Need Help

Postby FreezyX » Thu Oct 12, 2006 5:42 am

Hi I`m German and i need some help. I installed tonight roster everything was good. Next i installed two addons setitems and maxresists after that i cant config something in the rosterconfig. No button is working now.

What can i do? Should i reset roster and how?
FreezyX
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 4
Joined: Thu Oct 12, 2006 5:32 am

Need Help

Postby zanix » Thu Oct 12, 2006 7:46 am

Try removing those folders from the addons directory
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: Need Help

Postby FreezyX » Thu Oct 12, 2006 12:00 pm

I allready did. no changes
FreezyX
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 4
Joined: Thu Oct 12, 2006 5:32 am

Re: Need Help

Postby FreezyX » Thu Oct 12, 2006 12:39 pm

everytime i change something in the config... i can after that no buttons klick in the config. @ breakfast has it works..then i changed the headerpic now it works never
FreezyX
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 4
Joined: Thu Oct 12, 2006 5:32 am

Re: Need Help

Postby FreezyX » Thu Oct 12, 2006 3:00 pm

at the position of the server status is in the config menu an error standing sorry for my english^^
FreezyX
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 4
Joined: Thu Oct 12, 2006 5:32 am


Return to Appearance

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron