new Uniuploader not werking for me. :(

Support and feedback for UniUploader
UniUploader requires microsoft .net runtimes!

new Uniuploader not werking for me. :(

Postby Razac » Tue Oct 17, 2006 11:17 pm

Okie heres the down low on it.

I install the uniuploader and the newest Uniadmin beta and put in all the settings.

When I run the game and the save my game data then exit the game I see that the server response shows a whole bunch of code.
and the debugger screen shows 2 lines stating it uploaded.

I dont have this info right now I will post the responses tonight.

anyways. I go to the site and look at the roster. looks like the date changed but nothing else has.

just giving ya a heads up and will post more info later.

thank ya
Razac
WR.net Journeyman
WR.net Journeyman
 
Posts: 145
Joined: Thu Jul 27, 2006 6:00 pm

new Uniuploader not werking for me. :(

Postby Razac » Wed Oct 18, 2006 3:15 pm

Okie here is what I got.

Code: Select all
[2006/10/17 21:09:17] SV File Change Detected, initiating Upload
[2006/10/17 21:09:18] Uploading to Primary URL...: http://devines.sytes.net/dawnofwolves/modules.php?name=Roster&op=updateprofile
[2006/10/17 21:09:18] PvPLog.lua - No Compression. Upload Size: 3 KB
[2006/10/17 21:09:18] CharacterProfiler.lua - No Compression. Upload Size: 330 KB



Which now seems to work but I had to manually hit the upload button. is this right?? I always thought it sent the info when you got out of the game.

When I quit the game nothing changed on my roster. when I hit the Upload button on uniuploader my roster then showed the changes to my character.

any ideas. maybe I have a setting wrong???
Razac
WR.net Journeyman
WR.net Journeyman
 
Posts: 145
Joined: Thu Jul 27, 2006 6:00 pm

new Uniuploader not werking for me. :(

Postby zanix » Wed Oct 18, 2006 3:38 pm

Do you have auto upload on file changes turned on in UU?
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

new Uniuploader not werking for me. :(

Postby Razac » Wed Oct 18, 2006 5:17 pm

yes I do.

Shoudl that be turned off?

If that is on then when I get from it is as soon as I save my profile in-game the file has changed. and it should upload to the site right?

If thats the case that didnt work either as the site still showed old data when I quit the game.

Almost there I can feel it :)
Razac
WR.net Journeyman
WR.net Journeyman
 
Posts: 145
Joined: Thu Jul 27, 2006 6:00 pm

new Uniuploader not werking for me. :(

Postby zanix » Thu Oct 19, 2006 7:55 am

Ok, here is what you do
  • Close WoW and UU
  • Open UU
  • Clear the [Debugger] and [Server Response] tabs
  • Open WoW and login
  • Save character data
  • Logout/Close WoW
  • Check the [Debugger] and [Server Response] tabs in UU
  • Paste them here
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US


Return to UniUploader

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron