Two errors after installation -- Need Assistance

Installation issues with WoWRoster

Two errors after installation -- Need Assistance

Postby shanejeffery86 » Sat Oct 21, 2006 2:54 am

Hey all. I am getting two errors here and I am not exactly sure how to troublshoot them.

1)
Getting the following error upon saving changes whenever I am in the Roster Config:

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/1035/domains/skullcrusher-gambit.com/html/roster/admin/config.php on line 300

2)
Error located in roster/lib/ -- Getting the following critical error whenever I run the roster diagnostic (Keep in mind that this is originally formatted into a table, so it looks prettier):

phpbb.php 63 > 15 2006/06/01 22:30 < 2006/07/01 06:10 mathos != zanix MD5 String does NOT match

__________________________________

Thanks for your time guys. Hope I can get some help soon with this.
shanejeffery86
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 1
Joined: Thu Oct 19, 2006 12:14 pm

Two errors after installation -- Need Assistance

Postby zanix » Sat Oct 21, 2006 3:01 am

Use the search

These have been answered and are in the official updates and FAQ forums
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US


Return to Installation

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron