Upload problem!

Support and feedback for UniUploader
UniUploader requires microsoft .net runtimes!

Upload problem!

Postby Fat_bob » Tue Oct 24, 2006 2:10 am

Hi!
The problem is that im doing exactlly as the tutprial I found on this site when im trying to update. But it doesnt seams to export the lua data into the update.php site.( I doesnt update the site)

Im using v1.7.0 of the Wow roster....dont know if that might help you or so, but the more info you get, the easier it might be :mrgreen:

any suggestions about what it can be, btw the update.php file has the righ cmod and all such things. Its just like the UniUploader cant login at the page and then upload the lua file, but im still giving it the right password... and I have another question aswell...am i supposed to leave the "username" filed blank if the page only requires a password?(such as the wow roster update.php file)
Fat_bob
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 1
Joined: Sun Oct 01, 2006 1:32 pm

Upload problem!

Postby zanix » Tue Oct 24, 2006 6:59 am

Post the contents of the [Server Response] and [Debugger] tabs please
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US


Return to UniUploader

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests