1.7.1 realmstatus & "high" french population

Theme, template, layout, or image issues

1.7.1 realmstatus & "high" french population

Postby sturmy » Tue Oct 24, 2006 10:17 am

I noticed the parsing code has changed for realmstatus, which seemingly removes the need for the localized strings of server type & population (all praise whoever did that!).

Indeed: http://www.wowroster.net/Forums/viewtop ... .html#7007 is now obsolete.

However, there is probably a missing encode or decode to the string received or the default font has no accentuated character?

The "high" population status in french is accentuated (ref for strings in utf-8: http://www.wowroster.net/Forums/viewtop ... .html#7043 ) and accentuated letters displays as rectangle today in the image mode of realmstatus.

Sorry, 'got no screenshot, I was overjoyed when I did my upgrade last night and this morning population dropped to normal levels...
sturmy
WR.net Expert
WR.net Expert
 
Posts: 160
Joined: Wed Aug 16, 2006 9:07 pm

1.7.1 realmstatus & "high" french population

Postby zanix » Tue Oct 24, 2006 11:43 am

It *should* be ok
Can you get a screenshot when possible?
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: 1.7.1 realmstatus & "high" french population

Postby sturmy » Wed Oct 25, 2006 9:50 am

Gotcha!

I check the DB contents at that time, realm population is set to: "Élevée" in the database.

I looked up the code, I assume you can find where there is something amiss with that, Zanix? (I'm still on either a missing decode or the font without the accentuated letter)
Attachments
realmstatus.png
realmstatus.png (15.59 KiB) Viewed 319 times
sturmy
WR.net Expert
WR.net Expert
 
Posts: 160
Joined: Wed Aug 16, 2006 9:07 pm

1.7.1 realmstatus & "high" french population

Postby zanix » Wed Oct 25, 2006 12:24 pm

Just changed post, read again if you made the changes before this post
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

1.7.1 realmstatus & "high" french population

Postby zanix » Wed Oct 25, 2006 12:28 pm

I just removed the post

I'll make an official patch
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

1.7.1 realmstatus & "high" french population

Postby PleegWat » Wed Oct 25, 2006 1:47 pm

Looks like the font is missing those characters
I <3 /bin/bash
User avatar
PleegWat
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
 
Posts: 1636
Joined: Tue Jul 04, 2006 1:43 pm

1.7.1 realmstatus & "high" french population

Postby zanix » Wed Oct 25, 2006 2:14 pm

Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: 1.7.1 realmstatus & "high" french population

Postby sturmy » Fri Oct 27, 2006 1:59 pm

Fix confirmed to work (in my case at least).

/bow Zanix
sturmy
WR.net Expert
WR.net Expert
 
Posts: 160
Joined: Wed Aug 16, 2006 9:07 pm


Return to Appearance

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron