Warning in wowdb.php and error in MemberLog

CharacterProfiler.lua file uploading issues

Warning in wowdb.php and error in MemberLog

Postby maqjav » Tue Oct 24, 2006 4:50 pm

When i try to upload my CharacterProfile.lua i receive the next warnings:

...
Warning: preg_match(): Empty regular expression in /home/www/hdtyrandes.awardspace.com/roster/lib/wowdb.php on line 603

Warning: preg_match(): Empty regular expression in /home/www/hdtyrandes.awardspace.com/roster/lib/wowdb.php on line 603
...

A lot of times...

And in the Upload Log, appears the next error with the Member Log:

....
Updating member - [ Moloko ] $member_name not updated, failed at line 28
Updating member - [ Myeses ] $member_name not updated, failed at line 28
Updating member - [ Lentorro ] $member_name not updated, failed at line 28
....

With all the members.
maqjav
WR.net Journeyman
WR.net Journeyman
 
Posts: 100
Joined: Wed Oct 18, 2006 2:38 pm

Warning in wowdb.php and error in MemberLog

Postby zanix » Wed Oct 25, 2006 7:06 am

Needed -
Roster version
Link to site

Basically everything listed here Forum Rules
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: Warning in wowdb.php and error in MemberLog

Postby maqjav » Wed Oct 25, 2006 2:08 pm

Roster version 1.7.1. I haven't this problem with 1.7.0.
Link: http://hdtyrandes.awardspace.com/roster/
maqjav
WR.net Journeyman
WR.net Journeyman
 
Posts: 100
Joined: Wed Oct 18, 2006 2:38 pm

Warning in wowdb.php and error in MemberLog

Postby zanix » Wed Oct 25, 2006 2:33 pm

What locale is your Roster?
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: Warning in wowdb.php and error in MemberLog

Postby maqjav » Thu Oct 26, 2006 12:31 am

I use esES.
I posted it in the language forum.
I have the esES updated to the 1.7.1 version.
maqjav
WR.net Journeyman
WR.net Journeyman
 
Posts: 100
Joined: Wed Oct 18, 2006 2:38 pm

Warning in wowdb.php and error in MemberLog

Postby zanix » Fri Oct 27, 2006 2:22 am

Maybe there's something not translated correctly in the esES localization
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: Warning in wowdb.php and error in MemberLog

Postby maqjav » Sat Oct 28, 2006 7:01 pm

I just fix the error with the wowdb.php.
I have a bad translation in the Made by, and it wasn't showing the level of the items and recipes.

Now i have to fix the problem with the Member Log.

Updating member - [ Moloko ] $member_name not updated, failed at line 28
Updating member - [ Myeses ] $member_name not updated, failed at line 28
Updating member - [ Lentorro ] $member_name not updated, failed at line 28
maqjav
WR.net Journeyman
WR.net Journeyman
 
Posts: 100
Joined: Wed Oct 18, 2006 2:38 pm

Warning in wowdb.php and error in MemberLog

Postby zanix » Sun Oct 29, 2006 1:54 pm

I dunno about this one...
Do you have the altmonitor addon?
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Warning in wowdb.php and error in MemberLog

Postby PleegWat » Sun Oct 29, 2006 2:37 pm

Yeah, I use that error. Most probable cause for it is that you haven't installed the DB table. Click the altmonitor icon in the menu to start its DB installer.

The roster should be updating fine despite that error by the way.
I <3 /bin/bash
User avatar
PleegWat
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
 
Posts: 1636
Joined: Tue Jul 04, 2006 1:43 pm


Return to Uploading

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron