CHMOD and Customization Issues

A signature and avatar generator addon

Moderator: zanix

CHMOD and Customization Issues

Postby Jhaeldril » Wed Oct 25, 2006 10:56 am

Running Roster 1.7.1 and Siggen v0.1.10 on PHP 4.4.4 and MySQL 4.1.21-standard.

I have CHMOD'd my siggen\img\members directory to 666, yet i'm still getting the message:
Upload of [Jhaeldril.png] failed
You might not have write access to [/home/defende/public_html/roster/addons/siggen/img/members/]


as well the following in place of the Addon Menu:
Warning: move_uploaded_file(/home/defende/public_html/roster/addons/siggen/img/members/Jhaeldril.png) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: Permission denied in /home/defende/public_html/roster/addons/siggen/inc/functions.inc on line 516

Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/tmp/phpnBAkDb' to '/home/defende/public_html/roster/addons/siggen/img/members/Jhaeldril.png' in /home/defende/public_html/roster/addons/siggen/inc/functions.inc on line 516



Any idea's why this would be happening?

Also, in conjunction with this (I'm assuming, at least), whenever I click one of the buttons in the Siggen Menu (to the left, ie: "Fonts and Colors"), it doesn't take me to that section, but to the top of the page. The link that shows in each of the buttons (except Documentation, which takes me to the Doc page) is
http://www.defendersofzen.com/roster/addon.php?roster_addon_name=siggen
.

Now, I'm not sure if that's the correct link, but that's because I'm a moron.

I have tried deleting the addon and the database and starting from scratch, but the same errors keep occuring.

Any help would be appreciated. Any extra info needed just ask.

Thanks
ImageImageImage
Jhaeldril
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 32
Joined: Thu Jul 06, 2006 4:03 am

CHMOD and Customization Issues

Postby zanix » Wed Oct 25, 2006 12:00 pm

The permissions should be 777

As for the menus not working, clear your browser cache
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

CHMOD and Customization Issues

Postby Jhaeldril » Wed Oct 25, 2006 10:28 pm

Yeah, I'm a moron on the CHMOD settings. =)

I cleared the cache, and the cookies for the website, in both Firefox, and IE, to no avail. Any other suggestions?
ImageImageImage
Jhaeldril
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 32
Joined: Thu Jul 06, 2006 4:03 am

CHMOD and Customization Issues

Postby Jhaeldril » Fri Oct 27, 2006 1:59 am

I also tried on 3 different computers. Any other suggestions by chance Zanix? Or any other information I could provide to help troubleshoot?
ImageImageImage
Jhaeldril
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 32
Joined: Thu Jul 06, 2006 4:03 am

CHMOD and Customization Issues

Postby zanix » Fri Oct 27, 2006 2:14 am

At this point, I dunno

I noticed your Made By and cat guildbank addons are acting funny
The footer is being placed in the middle of the table

Perhaps the files are corrupted?

Try re-uploading SigGen, and while you're at it...re-upload Made By(recipe) and Cat. Guildbank
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US


Return to SigGen

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron