all icons missing

Requests, feedback, and general discussion about WoWRoster
DO NOT post topics about WoWRoster AddOns here!

all icons missing

Postby zallen » Thu Oct 26, 2006 1:03 pm

Well I have actually installed this before.. uploaded the 1.12 img pack, fixed the riding skill icon, and all was working great. After I had to wipe my database and start a new web site.. i have yet to get any icons to show up on this new install of roster. www.xxxbaoxx.com/roster/img is where im extracting the 1.12 icons (not the 1.11 to 1.12 upgrade), both interface director URL and roster images directory URL are set to the default img/


Am I missing something?
Last edited by zallen on Thu Oct 26, 2006 1:04 pm, edited 1 time in total.
zallen
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 7
Joined: Sat Oct 14, 2006 1:33 am

all icons missing

Postby PleegWat » Thu Oct 26, 2006 2:40 pm

A real site link please so we can check?
I <3 /bin/bash
User avatar
PleegWat
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
 
Posts: 1636
Joined: Tue Jul 04, 2006 1:43 pm

Re: all icons missing

Postby zallen » Thu Oct 26, 2006 9:48 pm

I found a few more threads about similar issues like mine. I double checked my install vs. their corrections and all looks like it's supposed to be on my end... still lost here.
Last edited by zallen on Fri Oct 27, 2006 8:42 am, edited 2 times in total.
zallen
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 7
Joined: Sat Oct 14, 2006 1:33 am

all icons missing

Postby zanix » Fri Oct 27, 2006 1:59 am

Are you sure you have images in the right place
You site is looking here
Code: Select all
http://www.legacywowguild.com/roster/img/Interface/

Look at this image, not found...
http://www.legacywowguild.com/roster/im ... aff_13.jpg
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: all icons missing

Postby zallen » Fri Oct 27, 2006 8:22 am

wiped out database.. reinstalled.. with newest "full" version.. working now.

Now i just need to figure out how to get roster to act like other mods in postnuke so it fits under the header.
zallen
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 7
Joined: Sat Oct 14, 2006 1:33 am


Return to General Support & Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron