doesn't work

A signature and avatar generator addon

Moderator: zanix

doesn't work

Postby Minishadow » Sun Nov 05, 2006 8:03 pm

I'll get allways an error instat of an sgnature or avatar image.

Adress: http://bloodsouls.redio.de/wr/index.php

Diagnostic:


GD Support

GD Status On
GD Version bundled (2.0.28 compatible)
FreeType Support Yes
FreeType Linkage with freetype
T1Lib Support No
GIF Read Support Yes
GIF Create Support Yes
JPG Support Yes
PNG Support Yes
WBMP Support Yes
XPM Support No
XBM Support Yes
JIS-mapped Japanese Font Support Yes

example:

http://bloodsouls.redio.de/wr/addons/si ... saveonly=0

anything I can do?
Minishadow
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 10
Joined: Sun Oct 01, 2006 1:01 am

doesn't work

Postby zanix » Sun Nov 05, 2006 8:37 pm

Your server does not allow the use of ini_set()

Open addons/siggen/siggen.php remove or comment this line
Code: Select all
ini_set('track_errors',1); 
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

doesn't work

Postby Minishadow » Mon Nov 06, 2006 12:33 am

thx. works fine now.
Minishadow
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 10
Joined: Sun Oct 01, 2006 1:01 am


Return to SigGen

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron