EU Realmstatus not working since translation

Translation help and language issues

EU Realmstatus not working since translation

Postby nekromant » Mon Nov 06, 2006 6:15 pm

It's a bit strange, but the realmstatus doesn't work since I have set the esES translation, when I try the realmstatus.php says that the picture can't show because it has any errors...

The GD option is wrong, but the DIV option works great... :-?

With the enEN.php file it works, maybe any variable must be left untouched?

http://priorato.dreamhosters.com/roster/realmstatus.php <-- GD option
User avatar
nekromant
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 31
Joined: Sat Jul 15, 2006 9:18 pm
Location: Galiza, Spain

EU Realmstatus not working since translation

Postby zanix » Tue Nov 07, 2006 8:54 am

Have you edited anything in the code in any file?
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: EU Realmstatus not working since translation

Postby nekromant » Tue Nov 07, 2006 3:35 pm

No, only the esES.php that I have added.

Maybe the GD option of the realmstatus.php depends on the language?
User avatar
nekromant
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 31
Joined: Sat Jul 15, 2006 9:18 pm
Location: Galiza, Spain

Re: EU Realmstatus not working since translation

Postby nekromant » Tue Nov 07, 2006 4:36 pm

The siggen addon doesn't shows the picture, it works because it creates the .jpg but there isn't image output.

http://priorato.dreamhosters.com/roster ... =Luzblanca

All things work great with english language but it doesn't with spanish language.
User avatar
nekromant
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 31
Joined: Sat Jul 15, 2006 9:18 pm
Location: Galiza, Spain

EU Realmstatus not working since translation

Postby nekromant » Tue Nov 07, 2006 5:03 pm

PHP Settings phpinfo() page

PHP Version 5.1.2
PHP API Type cgi-fcgi
safe_mode Off
open_basedir Off
allow_url_fopen Off
file_uploads On
upload_max_filesize 7M




GD Support

GD Status On
GD Version bundled (2.0.28 compatible)
FreeType Support Yes
FreeType Linkage with freetype
T1Lib Support No
GIF Read Support Yes
GIF Create Support Yes
JPG Support Yes
PNG Support Yes
WBMP Support Yes
XPM Support No
XBM Support Yes
JIS-mapped Japanese Font Support No
User avatar
nekromant
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 31
Joined: Sat Jul 15, 2006 9:18 pm
Location: Galiza, Spain

Re: EU Realmstatus not working since translation

Postby nekromant » Wed Nov 08, 2006 4:24 am

I'm becoming crazy, I have spent 10 hours today on testing the roster without success.

Realmstatus & Siggen don't show the pictures but siggen creates the file on saved folder, and realmstatus works if div option selected.

The hosting and/or GD are not the problem, because another roster on the same server works great, the only difference is the language: the one on spanish (GD wrong) and the other one on english (GD good).

It must be a language problem, but I can't find it.

Any idea?
User avatar
nekromant
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 31
Joined: Sat Jul 15, 2006 9:18 pm
Location: Galiza, Spain


Return to Languages / Localization

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron