Problem with Signature and Avatar

A signature and avatar generator addon

Moderator: zanix

Problem with Signature and Avatar

Postby DJPanda » Sun Dec 10, 2006 4:36 pm

Hallo Community.

I have a few Problems after installing the Beta and would like to ask if anyone had the same Problems and have an idea how i can fix it.

Example

The signature dont be dispayed and at the avatar the background is displayed with the hole width.

if you need more Datas plz let me know and i will answer it.
DJPanda
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 4
Joined: Thu Jul 13, 2006 6:58 pm

Problem with Signature and Avatar

Postby zanix » Sun Dec 10, 2006 5:35 pm

I'm trying different methods for image creation to allow transparent .png backgrounds to be used

So at this moment, all SigGen images will be the same size as the background image
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: Problem with Signature and Avatar

Postby DJPanda » Sun Dec 10, 2006 8:23 pm

Thanks for fast answering.

OK transparent Backgrounds so the backgrounds habe all same width,
where are the signature ?

the signatures are in the saved Folder i have opied the older one from 1.7.1 Roster in the saved folder.. but they dont get displayed
:scratch:
DJPanda
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 4
Joined: Thu Jul 13, 2006 6:58 pm

Problem with Signature and Avatar

Postby zanix » Sun Dec 10, 2006 8:52 pm

Uh, speak more clearly please
I don't understand what you are trying to say
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: Problem with Signature and Avatar

Postby DJPanda » Sun Dec 10, 2006 9:54 pm

Problem fixed.

Thanks for your help zanix it was a configure failure from my side.

For all who want to know:

Backgrounds->Search Config->Table was set wrong
DJPanda
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 4
Joined: Thu Jul 13, 2006 6:58 pm

Re: Problem with Signature and Avatar

Postby serapis » Sat Jan 06, 2007 1:55 pm

DJPanda,

Any chance of a bit more info on how you fixed this? My "Backgrounds->Search Config->Table" looks fine to me.

zanix,

If you are reading this and can help the problem is where a user has uploaded his or her own background image for the signature. The image looks fine in your sig but the same background image is used in the avatar too. This stretched the avatar to the same width as your signature.

This is the signature with the user defined images for both background and character:

Image

And here is the avatar to go with the same character:

Image

Both are using the same background image even though the image was only uploaded for the signature.

The inverse is also true where if you upload an avatar image (100x85) it is used for the signature aswell, shrinking the image to the same size as an avatar!

Hope that’s clear.
serapis
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 2
Joined: Thu Aug 10, 2006 4:54 pm

Problem with Signature and Avatar

Postby zanix » Sat Jan 06, 2007 6:00 pm

Upgrade your version of SigGen
And make sure the image size in the Avatar Config is set correctly
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: Problem with Signature and Avatar

Postby serapis » Sun Jan 07, 2007 9:54 am

zanix wrote:Upgrade your version of SigGen
And make sure the image size in the Avatar Config is set correctly


I have the latest version (unless there has been a new one within the last 2-3 days) and the avatar width is set to 100.

If it was just a width issue then that wouldn’t explain why when I upload a background image from the signature it also replaces the avatar background with the same image.
serapis
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 2
Joined: Thu Aug 10, 2006 4:54 pm

Problem with Signature and Avatar

Postby zanix » Sun Jan 07, 2007 6:28 pm

Actually, there has been a new version in the last 2-3 days
v0.2.0
And I can tell you don't have it because I have the version number printed in the Roster credits and on the SigGen config page itself (nice huh?)

Also, about the custom images, the same image is used for avatars and signatures
I can change this for the next version
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US


Return to SigGen

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron