Issues since new update to 1.7.1

CharacterProfiler.lua file uploading issues

Issues since new update to 1.7.1

Postby Spearhawk » Fri Dec 15, 2006 5:35 pm

I did a full new installation so I got the 1.7.1 and I downloaded the latest versions of both the guildprofiler and characterprofiler and when I installed everything it asks for the characterprofiler.lua and as usual I got to the WTF etc etc and load that and this is the response I get...

Could not find guild in database. Please update members first.

Could not update "". Maybe its not set in configuration?

what am I missing here?

am I not suppose to update the member list as well with the characterprofiler or is there a step I forgotten?
Spearhawk
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 2
Joined: Sat Oct 28, 2006 9:59 pm

Issues since new update to 1.7.1

Postby zanix » Fri Dec 15, 2006 10:16 pm

Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: Issues since new update to 1.7.1

Postby Spearhawk » Sat Dec 16, 2006 12:25 pm

Yesh so I did the deny the upload etc as it said there...instead of getting a reply as above I get a blink and then absolutely nothing...it just resets the formto where you click to upload your characterprofiler.lua file...

what is wrong?
Spearhawk
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 2
Joined: Sat Oct 28, 2006 9:59 pm

Issues since new update to 1.7.1

Postby zanix » Sat Dec 16, 2006 8:40 pm

ACTUALLY READ THE POST
Roster 1.7.1 is not compatible with WoW 2.0
Get the patch or get Roster 1.7.2 beta
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Issues since new update to 1.7.1

Postby GuaRRand » Tue Dec 19, 2006 3:54 pm

The patch gives an "guildprofiler.lua not accepted (i didnt get the 1.7.2. beta, only 1.7.1 wow 2.0 patch)
User avatar
GuaRRand
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 32
Joined: Wed Aug 23, 2006 9:59 pm
Location: NL

Issues since new update to 1.7.1

Postby zanix » Tue Dec 19, 2006 9:49 pm

Yes, because you do not upload GuildProfiler.lua
This page may help -> http://www.wowroster.net/wiki/index.php/Roster:Updating
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US


Return to Uploading

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron