SigGen Config in new roster

A signature and avatar generator addon

Moderator: zanix

SigGen Config in new roster

Postby darkraver » Fri Dec 29, 2006 9:58 am

After a new instal of roster 1.7.2 roster i imported the siggen to new roster avatar and signature apears with no problem but when i try to configurate them the configurations options do not show :| ...

Can any 1 help me pls ...
User avatar
darkraver
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 20
Joined: Fri Aug 18, 2006 2:07 pm

SigGen Config in new roster

Postby yojimbo2k » Fri Dec 29, 2006 10:42 am

Hi

zanix wrote:Do you know how to read?

Roster 1.7.2 Release Candidate 1 svn[383] wrote:SigGen is still broken, you can just copy over SigGen from Roster 1.7.1


This is quoted from the notes on the RC1 release page
http://www.wowroster.net/Forums/viewtopic/t=2091.html
Last edited by yojimbo2k on Fri Dec 29, 2006 10:44 am, edited 1 time in total.
User avatar
yojimbo2k
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 5
Joined: Thu Dec 07, 2006 3:54 pm

Re: SigGen Config in new roster

Postby darkraver » Fri Dec 29, 2006 11:27 am

yojimbo2k wrote:Hi

zanix wrote:Do you know how to read?

Roster 1.7.2 Release Candidate 1 svn[383] wrote:SigGen is still broken, you can just copy over SigGen from Roster 1.7.1


This is quoted from the notes on the RC1 release page
http://www.wowroster.net/Forums/viewtopic/t=2091.html


Right ...

But that's what i've done the signatures apears BUT when when to change the text msg or anything else the right menu with the options is there BUT all the options are gone see the image ... i try to click in every option but nothing apears.
Attachments
siggen.gif
siggen.gif (52.01 KiB) Viewed 549 times
User avatar
darkraver
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 20
Joined: Fri Aug 18, 2006 2:07 pm

SigGen Config in new roster

Postby zanix » Fri Dec 29, 2006 11:45 pm

Clear your browser cache
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

SigGen Config in new roster

Postby darkraver » Sat Dec 30, 2006 10:45 am

Already try that but without any luck :(
User avatar
darkraver
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 20
Joined: Fri Aug 18, 2006 2:07 pm

SigGen Config in new roster

Postby filterban » Tue Jan 02, 2007 3:23 pm

I have the exact same problem, FYI. On many different browsers (Safari, Firefox, IE) on two different computers (OS X 10.4, Windows XP).
User avatar
filterban
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 10
Joined: Thu Jul 06, 2006 4:16 am

SigGen Config in new roster

Postby darkraver » Tue Jan 02, 2007 3:30 pm

just copy all siggen files again and it work :P at least for me worked ...
User avatar
darkraver
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 20
Joined: Fri Aug 18, 2006 2:07 pm


Return to SigGen

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron