Did not accept GuildProfiler.lua - vers 1.7.2

Requests, feedback, and general discussion about WoWRoster
DO NOT post topics about WoWRoster AddOns here!

Did not accept GuildProfiler.lua - vers 1.7.2

Postby Doma » Sat Dec 30, 2006 10:37 am

Been using this for a couple of years. I know how to update my character and guild data. Please dont point me to that post. Please take the time to answer and not point me to a post that has no answer for my issue in it. I titled this post as such so that anyone using the search feature may find it. Being I have searched for over an hour with no luck.

:thumleft:

Fresh install of 1.7.2. New database. New user for database...

I get this error before I upload anything: (XXXX i put in place of my guild/server)

-----------------------------------------------
Could not find guild: 'XXXXX' for server 'XXXXX'
You need to load your guild first and make sure you finished configuration

Click here for installation instructions
------------------------------------------------
I then go to update and update my guild I get this error:

Parsing files

* Did not accept GuildProfiler.lua
------------------------------------------------

I then try to upload my character and this is the ONLY message in the update field:

Parsing files

* Parsed CharacterProfiler in 0.21 seconds
-------------------------------------------------
thats it no other list like usual.

I have gone through the config and verified everything is right. What is messed up?
Doma
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 4
Joined: Fri Nov 24, 2006 9:49 pm

Did not accept GuildProfiler.lua - vers 1.7.2

Postby Doma » Sat Dec 30, 2006 11:10 am

I apologize for the blunt language. I got up early this morning to get this working and after a couple of hours of pulling out my hair I am now bald. My comments are caused by bleeding scalp syndrome...
Doma
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 4
Joined: Fri Nov 24, 2006 9:49 pm

Did not accept GuildProfiler.lua - vers 1.7.2

Postby PleegWat » Sat Dec 30, 2006 12:09 pm

- Did you save your guild data ingame?
- Are you sure you're using the right guildname?
- Are you entering the right password?

And you never need to upload guildprofiler.lua, only characterprofiler.lua
I <3 /bin/bash
User avatar
PleegWat
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
 
Posts: 1636
Joined: Tue Jul 04, 2006 1:43 pm

Re: Did not accept GuildProfiler.lua - vers 1.7.2

Postby Doma » Sat Dec 30, 2006 12:18 pm

PleegWat wrote:- Did you save your guild data ingame? YES
- Are you sure you're using the right guildname? YES
- Are you entering the right password? YES

And you never need to upload guildprofiler.lua, only characterprofiler.lua


I am trying everything atm because I am in debugout mode.
Doma
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 4
Joined: Fri Nov 24, 2006 9:49 pm

Did not accept GuildProfiler.lua - vers 1.7.2

Postby Doma » Sat Dec 30, 2006 12:53 pm

I just reinstalled everything from scratch and it is working. Sorry I cant tell you what I did. I wish I could tell you what I changed for further reference
Doma
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 4
Joined: Fri Nov 24, 2006 9:49 pm

Did not accept GuildProfiler.lua - vers 1.7.2

Postby bbj911 » Sat Dec 30, 2006 5:20 pm

the guildprofiler.lua file contains nothing of use. To update the guild information upload the characterprofiler.lua file AND supply the roster password.

I have the roster password entered in one of the fields in my uniuploader, so everytime my uniploader sends my character profile it also does a guild update.
User avatar
bbj911
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 61
Joined: Mon Oct 23, 2006 6:47 pm

Did not accept GuildProfiler.lua - vers 1.7.2

Postby Suirion » Sat Dec 30, 2006 5:36 pm

Okay, I think I figured out the problem... when you try to load the CharacterProfiler.lua, it tries to match your Guild Name and Server Name with the database. However, upon a fresh install, there is no Guild Name or Server Name to speak of, so it ignores the upload.

Before you try to upload your guild information, go to...
Roster Config > Guild Config
... and enter your Guild Name and Server Name (case sensitive, I would assume).

That's what worked for me, anyway.
User avatar
Suirion
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 17
Joined: Tue Dec 05, 2006 11:46 am

Re: Did not accept GuildProfiler.lua - vers 1.7.2

Postby Satanspawn » Mon Jan 01, 2007 3:57 am

Id like to continue this topic with out hijacking it... Because i feel there might be an issue with this.

Ive done it all, fresh install of 1.7.2, fresh install of rpgo-CharacterProfiler_2.0.2,
Ive gone throgh the wiki,
checked the names under roster config and compared them to what the .lua file says using a text editor...spellings are the same...



Still no match for some reason. I eve reinstalled rpgo-CharacterProfiler_2.0.2 and deleted all the .lua's from the /add on's and from the /saved variables.


Shoot me an idea, ill give it a shot


agian, im not trying to hi-jack this post, i just want to keep it going. No reason to have a duplicate topic.
--------------------------------------------------------------------------
Parsing files

* Parsed CharacterProfiler in 0.13 seconds


Could not find guild in database. Please update members first.Could not find Guild. GuildProfiler Addon not installed correctly?
Satanspawn
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 3
Joined: Mon Dec 18, 2006 7:30 pm

Did not accept GuildProfiler.lua - vers 1.7.2

Postby zanix » Mon Jan 01, 2007 4:38 am

Did you install the GuildProfiler addon?

Then
PleegWat wrote:- Did you save your guild data ingame?
- Are you sure you're using the right guildname?
- Are you entering the right password?

And you never need to upload guildprofiler.lua, only characterprofiler.lua
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Did not accept GuildProfiler.lua - vers 1.7.2

Postby Satanspawn » Mon Jan 01, 2007 3:31 pm

I just downloaded guild profiler and updated it. now its better but still getting an error involving guild:


arsing files

* Parsed CharacterProfiler in 0.17 seconds


Updating Character [Satanspawn]

* Satanspawn is not in the list of guild members so their data will not be inserted.


Updating Character [Skguildbank]

* Skguildbank is not in the list of guild members so their data will not be inserted.
Satanspawn
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 3
Joined: Mon Dec 18, 2006 7:30 pm


Return to General Support & Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron