Error about roster_header.tpl

Categorizes items in your guildbank(s)

Moderator: Mathos

Error about roster_header.tpl

Postby Corbism » Sat Dec 30, 2006 11:18 pm

I just installed the latest guildbank addon for 1.72.

The following error message appears at top of guildbank screen:

Notice: Undefined index: logo in /../../../../../roster/roster_header.tpl on line 47

Any ideas? Do I need to do some configuration? I just added guildbank into the addon folder.
User avatar
Corbism
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 51
Joined: Fri Sep 29, 2006 10:48 pm
Location: Seattle, WA

Error about roster_header.tpl

Postby zanix » Sun Dec 31, 2006 12:08 am

Make sure you have something set for the header logo in Roster Config -> Display Settings
Even a 1px*1px transparent gif will work
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Error about roster_header.tpl

Postby Corbism » Sun Dec 31, 2006 12:18 am

Under Display Config I only see the following options. I don't see anything for a header logo:

CSS Stylesheet
Roster JS File
Dynamic Tab JS File
Tooltip JS File
Overlib JS Fix
URL for background image
MOTD Display Mode
Image Text
Note Display Mode
Icon Text
img.php Background
Process time
User avatar
Corbism
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 51
Joined: Fri Sep 29, 2006 10:48 pm
Location: Seattle, WA

Error about roster_header.tpl

Postby zanix » Sun Dec 31, 2006 12:47 am

There should be an option there for the header logo

Did you do an upgrade or a clean install?
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Error about roster_header.tpl

Postby Corbism » Sun Dec 31, 2006 12:53 am

It was an upgrade from 1.7.1.
User avatar
Corbism
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 51
Joined: Fri Sep 29, 2006 10:48 pm
Location: Seattle, WA

Error about roster_header.tpl

Postby zanix » Sun Dec 31, 2006 3:06 am

Run this SQL in phpmyadmin on your roster database
Code: Select all
INSERT INTO `roster_config` VALUES (5020, 'logo', 'img/wowroster_logo.jpg', 'text{128|30', 'display_conf');
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: Error about roster_header.tpl

Postby Corbism » Sun Dec 31, 2006 3:27 am

Thanks Zanix! That worked.

I now have the WoWRoster banner and in my config I now have the option for:

URL for header logo

Thanks again.
User avatar
Corbism
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 51
Joined: Fri Sep 29, 2006 10:48 pm
Location: Seattle, WA

Error about roster_header.tpl

Postby zanix » Sun Dec 31, 2006 3:54 am

no problem
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: Error about roster_header.tpl

Postby Blacksangre » Sun Jan 14, 2007 11:10 am

Ok as lame as this sounds... SRY>... LOL... But
1) Do I past this test in the forum index.php page?
2) Where at in the .php page to I past it...

Not much of a webdesigner... I do graphics and not web stuff...

Thanks U guys for all of your help... U ALL ROCK>
User avatar
Blacksangre
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 13
Joined: Thu Dec 14, 2006 7:15 am

Error about roster_header.tpl

Postby zanix » Sun Jan 14, 2007 8:20 pm

Huh?
What are you talking about?
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US


Return to Categorized Guild Bank

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron