HotFix for WoWRoster 1.7.2

Requests, feedback, and general discussion about WoWRoster
DO NOT post topics about WoWRoster AddOns here!

Re: WoWRoster and wow 2.0.3

Postby Xaver » Sat Jan 13, 2007 10:30 pm

ok well, like i post before im a noob about this great tool.

after x trying i was able to upload the gilde data, but only if delet the charprofile and did only save the gilde data! no use of cp!!

than i delet the charporfile again and try the them by only logging the charprofile, but when i try to upload it i got the same error as before.

where do i get the 2.0.5 version of cp?

did anyone else have or had the same error? maybe its only with the german version?
Last edited by Xaver on Sun Jan 14, 2007 6:49 am, edited 2 times in total.
Xaver
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 4
Joined: Sat Jan 13, 2007 6:29 pm

WoWRoster and wow 2.0.3

Postby Gholbine » Sun Jan 14, 2007 7:38 am

U will maybe get some error if plp from your Guild use different laungue of wow, in my Guild some have a Dutch version of wow and other English and that can make the Roster to make some error, but only small errror.

U get Cp here
Last edited by Gholbine on Sun Jan 14, 2007 7:39 am, edited 1 time in total.
Image
User avatar
Gholbine
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 15
Joined: Sun Aug 27, 2006 8:12 am

Re: WoWRoster and wow 2.0.3

Postby Xaver » Sun Jan 14, 2007 10:48 am

the errror still exist even if i use the 2.0.5b verison and i have deletet the charprofile.lua and lua.bak.

any idea?

here is the hp:

roster
Last edited by Xaver on Sun Jan 14, 2007 6:38 pm, edited 1 time in total.
Xaver
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 4
Joined: Sat Jan 13, 2007 6:29 pm

WoWRoster and wow 2.0.3

Postby Gholbine » Sun Jan 14, 2007 10:57 am

Well the only problem i can see 8 if u can call that a problem ) is that u are missing some icon, but on my browser it load very slow, so maybe the upload dont go fast enough so it get time out, dont know if u can change that somewhere, i will try and look at my page and see if i can see it somewhere
Image
User avatar
Gholbine
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 15
Joined: Sun Aug 27, 2006 8:12 am

Re: WoWRoster and wow 2.0.3

Postby Xaver » Sun Jan 14, 2007 1:11 pm

well the connation termiton error come direkt after i hit the upload button max 2 sec.

the php execute time is 90 secends.

on the same server i run the eqdkp plus page.
on a diffrent sql database and diffrent sqluser.

the uploading of the gildprofile work well.

i use a german wow client. (thats why i speak so good english^^)




Basic Server Info

OS Windows NT
Server Software SAMBAR
MySQL Version 5.0.27-community-nt




PHP Settings phpinfo() page

PHP Version 5.2.0
PHP API Type isapi
safe_mode Off
open_basedir Off
allow_url_fopen On
file_uploads On
upload_max_filesize 2M




GD Support

GD Status On
GD Version bundled (2.0.28 compatible)
FreeType Support Yes
FreeType Linkage with freetype
T1Lib Support Yes
GIF Read Support Yes
GIF Create Support Yes
JPG Support Yes
PNG Support Yes
WBMP Support Yes
XPM Support No
XBM Support Yes
JIS-mapped Japanese Font Support No



Config Values Show Entire $roster_conf array

version 1.7.2
db_version 4
db_name wow_roster
db_host localhost
db_prefix roster_
sqldebug On
roster_lang deDE
roster_dir /wow/roster
img_url img/
interface_url img/
img_suffix jpg
server_name_comp Off
guild_name Sanctius Consilium
server_name Anetheron
use_update_triggers On
realmstatus_url http://www.wow-europe.com/de/serverstatus/index.html
realmstatus Uses server_name
rs_mode On





List of tables in [wow_roster]

roster_account
roster_addon_madeby_config
roster_addon_siggen
roster_buffs
roster_config
roster_guild
roster_items
roster_mailbox
roster_memberlog
roster_members
roster_pets
roster_players
roster_pvp2
roster_quests
roster_realmstatus
roster_recipes
roster_reputation
roster_skills
roster_spellbook
roster_spellbooktree
roster_talents
roster_talenttree


should on the diagnose site everything show green?
Last edited by Xaver on Sun Jan 14, 2007 6:58 pm, edited 2 times in total.
Xaver
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 4
Joined: Sat Jan 13, 2007 6:29 pm

WoWRoster and wow 2.0.3

Postby Gholbine » Sun Jan 14, 2007 1:32 pm

Hmm sry then i dont know whats wrong :(
Image
User avatar
Gholbine
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 15
Joined: Sun Aug 27, 2006 8:12 am

WoWRoster and wow 2.0.3

Postby Naanad » Sun Jan 14, 2007 2:30 pm

Update Errors


Reputation for Darkmoon Faire could not be inserted
1054: Unknown column 'curr_rep' in 'field list'
Reputation for Exodar could not be inserted
1054: Unknown column 'curr_rep' in 'field list'
Reputation for Ironforge could not be inserted
1054: Unknown column 'curr_rep' in 'field list'
Reputation for Darnassus could not be inserted
1054: Unknown column 'curr_rep' in 'field list'
Reputation for Stormwind could not be inserted
1054: Unknown column 'curr_rep' in 'field list'
Reputation for Gnomeregan Exiles could not be inserted
1054: Unknown column 'curr_rep' in 'field list'
Reputation for Stormpike Guard could not be inserted
1054: Unknown column 'curr_rep' in 'field list'
Buffs could not be deleted
1146: Table 'pn_231996_nuke.ROSTER_BUFFSTABLE' doesn't exist
Cannot update Character Data
1054: Unknown column 'sessionCP' in 'field list'
Cannot update Character Data
1054: Unknown column 'sessionCP' in 'field list'


Im getting this error? Is there any updates that might repair or explain this?
Naanad
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 8
Joined: Tue Jul 11, 2006 11:40 pm
Location: NE Iowa, Central US, North America

WoWRoster and wow 2.0.3

Postby Gholbine » Sun Jan 14, 2007 5:46 pm

Looks like u have a error in your Database
Image
User avatar
Gholbine
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 15
Joined: Sun Aug 27, 2006 8:12 am

WoWRoster and wow 2.0.3

Postby Naanad » Sun Jan 14, 2007 6:52 pm

I upgraded to the newest version over all and that seemed to fix the problem for the most part. Still having a problem with the "reputation" screen
Naanad
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 8
Joined: Tue Jul 11, 2006 11:40 pm
Location: NE Iowa, Central US, North America

WoWRoster and wow 2.0.3

Postby Gholbine » Sun Jan 14, 2007 7:04 pm

Did u upload wowdb.txt and luaparser.txt and make the change in luaparser.txt as it stand on page 1 ?
Last edited by Gholbine on Sun Jan 14, 2007 7:06 pm, edited 1 time in total.
Image
User avatar
Gholbine
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 15
Joined: Sun Aug 27, 2006 8:12 am

WoWRoster and wow 2.0.3

Postby zanix » Sun Jan 14, 2007 8:42 pm

The upgrade process failed for Naanad
I would suggest restoring the backup you made before you tried to upgrade
(you did make a backup did you?)
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

WoWRoster and wow 2.0.3

Postby Naanad » Sun Jan 14, 2007 8:56 pm

I got that before I did the upgrade... and I always keep back ups :D

The only part that is giving me problems at this point is the reputation part.

Invalid query result passed
Backtrace (most recent call last):

* File: /home/thedissi/public_html/roster/lib/commonfunctions.lib.php
o line 248
o function called: backtrace
* File: /home/thedissi/public_html/roster/lib/wowdb.php
o line 244
o function called: die_quietly
o args: Invalid query result passed, Roster DB Layer
* File: /home/thedissi/public_html/roster/addons/reputation/membersRep.php
o line 126
o function called: closeQuery
o args:
* File: /home/thedissi/public_html/roster/addons/reputation/index.php
o line 27
o function called: require_once
o args: /home/thedissi/public_html/roster/addons/reputation/membersRep.php
* File: /home/thedissi/public_html/roster/addon.php
o line 77
o function called: include_once
o args: /home/thedissi/public_html/roster/addons/reputation/index.php
Naanad
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 8
Joined: Tue Jul 11, 2006 11:40 pm
Location: NE Iowa, Central US, North America

WoWRoster and wow 2.0.3

Postby zanix » Sun Jan 14, 2007 9:09 pm

Make sure you get the newest version of that addon
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

WoWRoster and wow 2.0.3

Postby Adodickley » Mon Jan 15, 2007 3:06 am

I'm getting the Cannot update Character Data
1264: Out of range value adjusted for column 'talent_points' at row 1
that blackwolf_wx mentioned here.

Any ideas on what's causing the issue? I have the updated luaparser.php and wowdb.php files. The characters are lvl 1 banks that have no talent points.
Adodickley
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 1
Joined: Wed Jan 10, 2007 12:54 pm

WoWRoster and wow 2.0.3

Postby zanix » Mon Jan 15, 2007 3:48 am

Open
lib/wowdb.php

Find
Code: Select all
$this->add_value'talent_points'$data['TalentPoints'] ); 


Replace with
Code: Select all
if( !empty($data['TalentPoints']) )
    
$this->add_value'talent_points'$data['TalentPoints'] ); 
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

PreviousNext

Return to General Support & Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron