Save mode problem

A signature and avatar generator addon

Moderator: zanix

Save mode problem

Postby Malkom » Thu Jan 11, 2007 9:30 am

Hi,

First, thanks for your roster addon... I love my avatar and my sign ^^

I have just a problem with save mode. I have actived the save image mode, set no on suppress image ouput, and no on auto save options.

But when I change my sign or avatar, I go on my profile to see the change and I see it... but when I use the direct link to the saved image, it's not change.... So on the roster, on my profile page, I see the properties of my sign :

http://gondolyn.free.fr/roster/addons/s ... saveonly=0

At the end of the link, it's write "saveonly=0"....

"saveonly=1" isn't more correct because I have actived the save image mode ?
Last edited by Malkom on Thu Jan 11, 2007 9:33 am, edited 1 time in total.
Image
User avatar
Malkom
WR.net Journeyman
WR.net Journeyman
 
Posts: 144
Joined: Tue Jan 09, 2007 11:02 am
Location: France - 91 - Longjumeau

Save mode problem

Postby zanix » Thu Jan 11, 2007 7:12 pm

You should turn on auto save images so when people update their profiles, the images will get re-saved

The "saveonly=0" on the character page is because "saveonly=1" would suppress the image and it wouldn't show
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Save mode problem

Postby Malkom » Fri Jan 12, 2007 9:30 am

ok thank you zanix ^^

Just a question : the image isn't re-saved when I go to my character stats ?

because I see that in documentation :

Save Image Mode

This is how "Save Image Mode" works

When activated, every visit to siggen.php, sig.php, or av.php, when a name is specified, will generate the image and save it to the server as a static image

This mode is generally used in conjunction with the "Addon Update Trigger"
Image
User avatar
Malkom
WR.net Journeyman
WR.net Journeyman
 
Posts: 144
Joined: Tue Jan 09, 2007 11:02 am
Location: France - 91 - Longjumeau

Save mode problem

Postby zanix » Sat Jan 13, 2007 12:24 am

No, because the character page adds the "saveonly=0" at the end

When that is added, saving is disabled
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Save mode problem

Postby Malkom » Tue Jan 16, 2007 6:26 am

So can I change this ? I don't know why....

Is it a good idea for you to change it ?

Its because our roster are new so I will change signs and avatars ofen in the next weeks.... and may be do an upload of a background image for all the guild ;-)
Image
User avatar
Malkom
WR.net Journeyman
WR.net Journeyman
 
Posts: 144
Joined: Tue Jan 09, 2007 11:02 am
Location: France - 91 - Longjumeau

Save mode problem

Postby zanix » Tue Jan 16, 2007 7:16 am

Yeah, the code is in memberdetails.php
It's pretty easy to find...
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Save mode problem

Postby Malkom » Tue Jan 16, 2007 7:32 am

Thanks

I have to just delete saveonly=0 or write anything else like saveonly=1 ?
Image
User avatar
Malkom
WR.net Journeyman
WR.net Journeyman
 
Posts: 144
Joined: Tue Jan 09, 2007 11:02 am
Location: France - 91 - Longjumeau

Save mode problem

Postby zanix » Tue Jan 16, 2007 9:05 pm

As long as you have save images turned on, you can just delete saveonly=0
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US


Return to SigGen

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest