Update guild error

Requests, feedback, and general discussion about WoWRoster
DO NOT post topics about WoWRoster AddOns here!

Update guild error

Postby Zartose » Fri Jan 12, 2007 12:27 am

Hey guys, Roster rocks. I installed it before this last game patch and everything worked great. In other words before this past Tuesdays patch.

I'm running Roster 1.7.2
and Character and guildprofiler 2.0.4

When trying to update my guild info I get the following errors

Mail [0] could not be inserted
1062: Duplicate entry '1-0' for key 1
Mail [[] could not be inserted
1062: Duplicate entry '1-0' for key 1
Mail [I] could not be inserted
1062: Duplicate entry '1-0' for key 1
Mail [2] could not be inserted
1062: Duplicate entry '1-0' for key 1
Mail [] could not be inserted
1062: Duplicate entry '1-0' for key 1
Mail [[] could not be inserted
1062: Duplicate entry '4-0' for key 1
Mail [] could not be inserted
1062: Duplicate entry '4-0' for key 1
Mail [I] could not be inserted
1062: Duplicate entry '4-0' for key 1
Mail [1] could not be inserted
1062: Duplicate entry '4-0' for key 1
Mail [0] could not be inserted
1062: Duplicate entry '4-0' for key 1
Quest [] could not be inserted
1062: Duplicate entry '4-' for key 1
Quest [] could not be inserted
1062: Duplicate entry '4-' for key 1
Mail [0] could not be inserted
1062: Duplicate entry '12-0' for key 1
Mail [] could not be inserted
1062: Duplicate entry '12-0' for key 1
Mail [I] could not be inserted
1062: Duplicate entry '12-0' for key 1
Mail [2] could not be inserted
1062: Duplicate entry '12-0' for key 1
Mail [A] could not be inserted
1062: Duplicate entry '12-0' for key 1
Quest [] could not be inserted
1062: Duplicate entry '12-' for key 1
Quest [] could not be inserted
1062: Duplicate entry '29-' for key 1

Any ideas?
Image
User avatar
Zartose
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 18
Joined: Fri Aug 04, 2006 1:06 am

Update guild error

Postby baroern » Fri Jan 12, 2007 5:43 am

Ok now I am gettin this when I attempt to upload. I have installed both of the hot fixes that are posted in another thread the wowdb and luaparser ones. I am using CP & GP ver 2.0.4. I have done the CP purge all, GP purge all. and then force both of them. I have also deleted the charaterprofiler.lua file. And I still get;

Parsing files

* Parsed CharacterProfiler in 0 seconds


NOT Updating character [Baroern]
Data is from CharacterProfiler v
The version of CharacterProfiler used to capture data for this character is older than the minimum version allowed for upload.
Please ensure you are running at least v2.0.0 and have logged onto this character and saved data using this version.
Could not find Guild. GuildProfiler Addon not installed correctly?

In game it shows that I forced the GP export. I get no ingame conformation that CP exported.

After log out this is all that is in the character profiler lua after i force both cp and gp;


rpgoCPpref = {
["enabled"] = true,
["debug"] = false,
["questsfull"] = false,
["tooltipshtml"] = true,
["fixcolor"] = true,
["tooltips"] = true,
["scan"] = {
["inventory"] = true,
["talents"] = true,
["honor"] = true,
["reputation"] = true,
["spells"] = true,
["pet"] = true,
["equipment"] = true,
["mail"] = true,
["professions"] = true,
["skills"] = true,
["quests"] = true,
["bank"] = true,
},
["ver"] = 20000,
["fixicon"] = true,
["talentsfull"] = true,
["fixtooltip"] = true,
["button"] = true,
["reagentfull"] = true,
["lite"] = true,
["fixquantity"] = true,
}
myProfile = {
["Elune"] = {
["Character"] = {
["Baroern"] = {
},
},
},
}

Any help would be greatly appreciated.
Last edited by baroern on Fri Jan 12, 2007 5:47 am, edited 1 time in total.
baroern
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 7
Joined: Sun Dec 17, 2006 9:45 pm

Update guild error

Postby PleegWat » Fri Jan 12, 2007 9:58 am

CP probably didn't run correctly. Try deleting the cp.lua and cp.lua.bak, and rescanning.
I <3 /bin/bash
User avatar
PleegWat
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
 
Posts: 1636
Joined: Tue Jul 04, 2006 1:43 pm

Update guild error

Postby filterban » Sat Jan 13, 2007 8:35 pm

I had this exact same problem and had to delete my CharacterProfiler.lua and CharacterProfiler.lua.bak in SavedVariables in order to get it to work.

Whatever you do, don't change the minimum GuildProfiler version to blank. I did that and it ended up nuking my entire WoW roster database!!
User avatar
filterban
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 10
Joined: Thu Jul 06, 2006 4:16 am


Return to General Support & Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron