Roster wont source my guild info etc

CharacterProfiler.lua file uploading issues

Roster wont source my guild info etc

Postby pablo » Sat Jan 13, 2007 10:09 am

Hi i'm at then end of my teather please please please please help.

i just wanted a cool site for our new guild. i am a noob to all this addon stuff here. I down loaded the latest versions of ur apps
Roster, CharProfiler, GuildProfiler, PvpLog, the Unloader and the Phpnuke integration. As i have a i am using a phpnuke portal. Hoping i may be able to set this stuff up for our guild.

I have had the biggest arse ache ever and my head really pounds/hurts and completely stressed out and gave up i haven't played for 4 days now and lost 5 lvl because of this. Sry i'm a 24/7 addict. I been at this for days with no luck thats why i have to beg for ur help please please.

I installed Roster Like it said????
Then i just can't get around This!!

_____________________________________________________________
Could not find guild: 'Elite Force' for server 'Executus'
You need to load your guild first and make sure you finished configuration

_____________________________________________________________
SQL Queries
SELECT `config_name`, `config_value` FROM `roster_config` ORDER BY `id` ASC;
SELECT * FROM `roster_guild` WHERE `guild_name` = 'Elite Force' AND `server` = 'Executus'
_____________________________________________________________

I cheaked the db and re-installed several times and the same thing happens everytime???? it just wont have it???

I installed roster to http://www.makemehot.co.uk/elite_force/roster/

i had even less luck with the integrated version which i really wanted. I tried that first the install.php just kept bring up and error on line 543?? and would insstall anything at all.

full verson
i unpacked the addons in to addon dir and logged in etc done the /cp - /gp scanned it all came up ok etc. tried the otherway all so pressed C and the save button on the top to export also. but nothing still it all work but doesn't work together i get no data or anything i tred source the profiles from the WTF dir and no luck please pleasse help i lost and don't understand. and yes i read the Wiki and Post here.

There is nothing that i could find that addresses this issue with a resolve!

please help i just want our guild to be cool and organised so our member can make the most of participating in a guild environment and enjoy there gaming more. I tried everything i could but i am a noob to this stuff.

Not given up still here like and idiot try to kill myself with this please.

also having problems with uniadmin?? error on constanst.php line 72?-about 89??? wont run either

Am i completely missundestanding the installs i have done stuff like this before but never wanted something to work so bad and had so so much trouble with a stright forward setup and install. i tried just about everything u got and can't get any of it to work for the life of me over the last 3 days and 16 hours today wtf am i doing wrong because i think i tried evrything i know and read like nuts but nothing here to help maybe i just need to really give up. the phpnuke version wont work for me the new Roster wont source my guild info or char info??? the uniadmin bringup errors ??/

Notice: Undefined index: table_prefix in /home/arianne/public_html/elite_force/uniadmin/include/constants.php on line 77

Notice: Undefined index: table_prefix in /home/arianne/public_html/elite_force/uniadmin/include/constants.php on line 78

Notice: Undefined index: table_prefix in /home/arianne/public_html/elite_force/uniadmin/include/constants.php on line 79

Notice: Undefined index: table_prefix in /home/arianne/public_html/elite_force/uniadmin/include/constants.php on line 80

Notice: Undefined index: table_prefix in /home/arianne/public_html/elite_force/uniadmin/include/constants.php on line 81

Notice: Undefined index: table_prefix in /home/arianne/public_html/elite_force/uniadmin/include/constants.php on line 82

Notice: Undefined index: table_prefix in /home/arianne/public_html/elite_force/uniadmin/include/constants.php on line 83

Notice: Undefined index: table_prefix in /home/arianne/public_html/elite_force/uniadmin/include/constants.php on line 84

Notice: Undefined index: database in /home/arianne/public_html/elite_force/uniadmin/include/dbal.php on line 35

Notice: Undefined index: username in /home/arianne/public_html/elite_force/uniadmin/include/dbal.php on line 35

Notice: Undefined index: password in /home/arianne/public_html/elite_force/uniadmin/include/dbal.php on line 35
Cannot connect to the database
MySQL Said: Access denied for user 'arianne'@'localhost' (using password: NO)

But unloader did install but thats about it ??? god only knows what its doing
the addon profilers work in game??? as in i can / cp and have data come up but thats it it does seem to do anything with it when i save/export or /gp either, It recognises i have a guild etc but thats it same with cprofiler i tried both the pvp one show kills when made also.

Is there anybody on this or any other plantet that cane work this stuff and help please for the love of god. when i say i been at it i mean it i have not left my chair except to pee and drrink more tea.
Last edited by pablo on Sat Jan 13, 2007 12:41 pm, edited 3 times in total.
pablo
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 13
Joined: Sat Jan 13, 2007 9:20 am

Roster wont source my guild info etc

Postby slidic881 » Sat Jan 13, 2007 3:51 pm

I got the same issue for my guild aswell Please help


My server was Maiev
slidic881
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 1
Joined: Sat Jan 13, 2007 3:42 pm

Roster wont source my guild info etc

Postby zanix » Sat Jan 13, 2007 6:40 pm

I think I answered your UniAdmin question in the UniAdmin forum

Don't post questions on two pieces of software here, you already posted in the correct forum for one, do not duplicate your questions
This forum section is for Roster


Ok, take a deep breath and relax

First, make sure you have the patch for Roster
WoW patch 2.0.3 screwed alot of stuff up
http://www.wowroster.net/Forums/viewtopic/t=2289.html

Next, after you get that patch, make sure you are providing the Roster Admin password when you upload CharacterProfiler.lua

If it does not work, paste the contents of the upload log here
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Roster wont source my guild info etc

Postby pablo » Mon Jan 15, 2007 2:41 am

Many thanks for ur rapid reply i went out for a few hour+ came back and u had responed with a reply ty.

Done what u asked downloaded the .lua file and renamed/replaced my old ones.

rpgo-GuildProfiler_2.0.5
rpgo-CharacterProfiler_2[1].0.4
PvPLog-2[1].3.1

logged into Wow, done the /Cp and /Gp commands and my info came up and done /cp exort and gp export also Pressed C and saved and O and saved etc..

Went to Roster web page to update!
I Point it to my WTF/xx/ etc dir to get the CharacterProfiler.lua and Pvplog.lua and enter the Admin Pass in the box and pressed update.

updated guild

Parsing files

Parsed CharacterProfiler in 0.02 seconds
Parsed PvPLog in 0 seconds

Could not find guild in database. Please update members first. Could not find Guild. GuildProfiler Addon not installed correctly?


______________________________________________________________
SQL Queries
SELECT `config_name`, `config_value` FROM `roster_config` ORDER BY `id` ASC;
SELECT * FROM `roster_guild` WHERE `guild_name` = 'Elite Force' AND `server` = 'Executus'
SELECT * FROM `roster_guild` WHERE `guild_name` = 'Elite Force' AND `server` = 'Executus'
SELECT `guild_id` FROM `roster_players` WHERE `name` = 'Massivedeath' AND `server` = 'Executus'
SELECT `guild_id`, `guild_dateupdatedutc` FROM `roster_guild` WHERE `guild_name` = 'Elite Force' AND `server` ='Executus'
_____________________________________________________________

Roster/error.log
[15-Jan-2007 02:21:33] PHP Notice: Undefined variable: updateTime in /home/xxxxxxx/public_html/elite_force/roster/lib/menu.php on line 127
Last edited by pablo on Mon Jan 15, 2007 3:34 am, edited 2 times in total.
pablo
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 13
Joined: Sat Jan 13, 2007 9:20 am

Roster wont source my guild info etc

Postby zanix » Mon Jan 15, 2007 3:31 am

Make sure you got the password correct, it will NOT tell you if the password was wrong
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Roster wont source my guild info etc

Postby pablo » Mon Jan 15, 2007 5:16 am

na that cool i'm i have not played with that yet until it all works then i'll secure it.
pablo
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 13
Joined: Sat Jan 13, 2007 9:20 am

Roster wont source my guild info etc

Postby pablo » Mon Jan 15, 2007 9:27 am

Re-installed everything this morning a few times using these:-
deleting db records eveytime and renaming install and install.php
no issuse with install process
*
roster-172_full-package
rpgo-CharacterProfiler_2.0.5b
rpgo-GuildProfiler_2.0.5
PvPLog-2[1].3.2
*
luaparser.txt
wowdb_542.txt
renamed and copied to the roster\lib\folder before install on my websever
*
uniadmin_070 not working correctly
UniUploader_v2[1].5.0_update_v1.4.4_source ?? seems be working
installed hoping they would do the updating for me? posted in another section about these issue that i'm experiancing with uniadmin.

To the same effect??? and getting the same problem with the guild data??
it just wont accept the guild info??, I am using the right password entering it while i try to get the .ula file from the WTF/XXX/Etc folder??

i Logged to the game and ran the /CP and /GP commands again i purged before incase it would help, All my char and guild data came up as i suppose it should then I force export for CP and GP and logged out to try the update ?? no luck i also used the pressing "O" and "C" option to save same effect.

I also get the same thing happen to me when i tried the nuke roster version, it wont have it either. same

Parsing files

Parsed CharacterProfiler in 0.02 seconds
Parsed PvPLog in 0 seconds

Could not find guild in database. Please update members first.Could not find Guild. GuildProfiler Addon not installed correctly?

i cheaked in the addons in game and they are loading? i just don't know what next now i had a real good read up on both and have no idea how to resolve this issue?? by myself not much experiance in these matter but can follow instruction and have alittle common sence not much hehehe.

I have no admin folder in my roster dir as it suggests in the install.txt to copy and the characterprofiler.ula data too?? roster\admin\config.php
is this also normal, the roster-172_full-package.

Don't know what to do next i installed and updated so many times ? abit lost for words really any idea to what i could have possible done wrong i do see many others with out any problem at all ???
WTF why me!

Your help and direction would be greatly appreciated in all and any form, i'm just going in circles now.

Many thanks.......

server i'm on has

Server name dedi5

Path to PERL /usr/bin/perl
Perl modules Click to view
Path to sendmail /usr/sbin/sendmail
Apache version 1.3.37 (Unix)
MySQL version 5.0.24-standard
PHP version 5.2.0
PHP info Click to view
PERL version 5.8.7
Kernel version 2.6.9-42.0.3.ELsmp
Machine Type i686
cPanel version 10.9.0-CURRENT-117
cPanel Pro Version 1.0 (RC36)

Is there something here that may be at fault?
Last edited by pablo on Mon Jan 15, 2007 9:37 am, edited 1 time in total.
pablo
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 13
Joined: Sat Jan 13, 2007 9:20 am

Roster wont source my guild info etc

Postby pablo » Mon Jan 15, 2007 11:06 pm

This is some of the contents of my characterprofiler.lua contents
F:\World of Warcraft\WTF\Account\XXXXXXXXX\SavedVariables

rpgoCPpref = {
["enabled"] = true,
["debug"] = false,
["questsfull"] = false,
["tooltipshtml"] = true,
["fixcolor"] = true,
["tooltips"] = true,
["scan"] = {
["inventory"] = true,
["talents"] = true,
["honor"] = true,
["reputation"] = true,
["spells"] = true,
["pet"] = true,
["equipment"] = true,
["mail"] = true,
["professions"] = true,
["skills"] = true,
["quests"] = true,
["bank"] = true,
},
["ver"] = 20000,
["fixicon"] = true,
["talentsfull"] = true,
["fixtooltip"] = true,
["button"] = true,
["reagentfull"] = true,
["lite"] = true,
["fixquantity"] = true,
}
myProfile = {
["Executus"] = {
["Character"] = {
["Massivedeath"] = {
["Guild"] = {
["Title"] = "Guild Master",
["Name"] = "Elite Force",
["Rank"] = 0,
},
["Mana"] = 2583,
["Locale"] = "enUS",
["Race"] = "Undead",
["Power"] = "Mana",
["Reputation"] = {
["Other"] = {


The bit above mentioning my Guild i guess means the data is sourced to the file from the game atleast confiming that the profilers??? are working correctly and exporting game data for sourcing.

I went into myphpadmin to cheak out what was there, the data and structure etc.

The guild_roster table obviously has no data present????
Its not been populated by the update???

The roster_config data is there and looks correct etc.

Do you think it may have something to do with sever right? all my file are chmod 655 folders 755 with the exception of the conf.php file. Or the fact that Roster doen't live in the public_html folder or maybe that its db tables are installed within my nuke db??? should it have it's very own db?
pablo
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 13
Joined: Sat Jan 13, 2007 9:20 am

Roster wont source my guild info etc

Postby pablo » Tue Jan 16, 2007 1:12 am

Hi guys right i am complete noob and known fk all, but fixed mine like this if it helps??? thought i'd better post incase it helps someone else.

In my data base table roster_config i edited the verisons it was looking for.

I already had been in game and used the cp and gp commands "O" / "C" and saved exported etc and exited the game. wasn't a complely fresh install just about though wasn't working before this. I was trying to use the uniloader for updating, which i used to start the game etc.

I deleted the guildprofiler2.0.5 addon figured its wasn't working anyway for me for the minute i get back to it later.
Then deleted CharacterProfiler.lua and GuildPofiler.lua and there sister files from the WTF/XXXX/XXXX/ folder. So i suppose i had nothing there etc Pvplog.lua which i didn't touch.

next i'm sure after i deleted the files etc i still had mu uniloader window up and pressed update don't know it that updated the file in the WTF/XXX/XXX folder but when i surfed to the wow config page and used the update there was a different CharaterProfiler.lua file in my Dir and a Guild one??.

I ran the update using CharacterProfiler.lua and PvPlog.lua form the WTF/XXX/XXX dir and Entered a password and pressed update and it came up with a new error saying my guildprofiler? charaterprofiler where out of date so cahnged these in the Data base. I used Myphpadmin
to edit the data in the roster_config table

minCPver form 2.0.0 - 2.0.4(i tried putting 2.0.5b but version error again but 2.0.4 worked)

minGPver 2.0.0 (i changed this but no effect was not installed at the time and i heard that tha data is sourced from the CharacterProfiler so figure remove it so changing the version here at this point it may not have mattered for me, but if i re install the addon it might???

Not sure i posted this as soon as my guild data and roster etc displayed not sure what isn't working.

http://www.makemehot.co.uk/elite_force/roster/index.php

read up above to see what version i am using and files etc might matter
pablo
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 13
Joined: Sat Jan 13, 2007 9:20 am

Roster wont source my guild info etc

Postby pablo » Tue Jan 16, 2007 1:36 am

Wasn't displaying all the data so logged in /cp export.
went to the update page too update the .lua file etc came up with a version error for char profiler so went back to the data base put it back the same to 2.0.0 and it worked better and sourced more date no update error for now?? not tested anything and don't know how to use the software properply yet.

Hope this helps more.... abit werid why this is happeneing but it's holding for now atleast.
pablo
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 13
Joined: Sat Jan 13, 2007 9:20 am

Roster wont source my guild info etc

Postby pablo » Wed Jan 17, 2007 6:05 pm

Deleted everything installed again with the updated files
Worked first time everything. and uniadmin which i had a issue with this time istalled db to phpnuke data base.

Fking excellent works great got a memeber to install the 2 addons to there wow interface/addons dir like they supposed to and update using the update profile option, using the file from there WTF/Account/user/XXX not the backs that are there??. fantastic no erros at all BINGO.

So easy to use for guild member the would have to be low cast monkey to fk updating there profiles online.
pablo
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 13
Joined: Sat Jan 13, 2007 9:20 am


Return to Uploading

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron