buttons go blank

Installation issues with WoWRoster

buttons go blank

Postby lozman » Sun Jan 14, 2007 11:34 am

I've tried installing roster 1.7.2 several times from scratch with a brand new folder and brand new empty database.

Everything seems to go fine and I get the message at the end, remember to configure roster.

I click configure and get the standard admin menu. Everything looks fine.

But, as soon as I try to update any of the settings, and submit them all the buttons in my roster install go blank :???:

See screenshot here...

http://www.morrisson.co.uk/roster.jpg

From then on the buttons are like this on every page whatever I do.

Anyone have this before, or know how to fix it?

Thanks,
Loz.
Last edited by lozman on Sun Jan 14, 2007 11:35 am, edited 1 time in total.
lozman
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 2
Joined: Tue Dec 12, 2006 8:52 am

buttons go blank

Postby zanix » Sun Jan 14, 2007 8:44 pm

The files in your localization folder are case sensitive
deDE.php, enUS.php, frFR.php
Last edited by zanix on Sun Jan 14, 2007 8:44 pm, edited 1 time in total.
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: buttons go blank

Postby lozman » Tue Jan 16, 2007 12:34 pm

the localization file was enus.php not enUS.php. But I didn't change it, that's who it was in the download :S

Anyway, I renamed the file and reapplied the settings and that fixed it indeed.

SO, many thanks for your help! :thumright:
lozman
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 2
Joined: Tue Dec 12, 2006 8:52 am

buttons go blank

Postby zanix » Tue Jan 16, 2007 9:11 pm

No, it is correct in the download
The program you used to extract the files converted the case of the filename
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US


Return to Installation

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron