unexpected $ in

CharacterProfiler.lua file uploading issues

unexpected $ in

Postby Gobs » Wed Jan 24, 2007 4:45 am

Installed a new roster and uploaded data, it appeared to go ok. A few things strange

http://ccgi.elfkin.plus.com/roster/index.php

1. the title isnt showing for everyone (only me).
2. when you click on my name you get :

Parse error: parse error, unexpected $ in /path to roster/roster/lib/reputation.php on line 100

line 100 is :

Code: Select all
$hover_code = "<div style=\"cursor:default;\" onmouseover=\"swapShow('rep_value_$id','rep_standing_$id');\" onmouseout=\"swapShow('rep_value_$id','rep_standing_$id');\">";


Anyone know whats up here? thanks.
Gobs
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 2
Joined: Tue Aug 15, 2006 3:50 pm

unexpected $ in

Postby zanix » Wed Jan 24, 2007 12:43 pm

Looks like you have been doing some editing to Roster
Make sure you didn't mess anything up because of those edits
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

unexpected $ in

Postby Gobs » Fri Jan 26, 2007 5:22 am

hm seems i downloaded the new roster, but uploaded half new files and then half old files from an old folder.

Totally noob i am :(

all working now :)
Gobs
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 2
Joined: Tue Aug 15, 2006 3:50 pm


Return to Uploading

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron