Need help with Siggen

A signature and avatar generator addon

Moderator: zanix

Need help with Siggen

Postby Saphyre » Fri Jan 26, 2007 5:06 pm

Ok, I really like Siggen and have used it since roster 1.6.0. It is a great program. So when I updated to roster 1.7.2 I knew I needed Siggen too. After some trouble with getting roster upgraded. (I upgraded, then I ended up un-install and re-installing it fresh.) While I was still getting roster working, I did get siggen up for a bit. However, at the time I was having issues with roster looking at the wrong host name. (bunny.bigbrother.net = www.bigbrother.net/~whitewlf/wow_guild/) and I had to un-install and re-install roster to fix it. Afterwards I installed siggen again and it told me that the it needed write promisions to a file and the "click here" button didn't solve it. Well after having a fun adventure with chmod (it had been a long time since I had needed to use that command). I got the permissions correct on the right dirctories. But now when I log into siggen, I get:

SigGen Config v0.2.1
Logged in:[Logout]


SigGen SQL Queries
checkDb: SHOW TABLES LIKE 'roster_addon_siggen';
getDbData: SELECT * FROM `roster_addon_siggen` WHERE `config_id` = 'signature';

That is it. No menus to control siggen. I have tried:
Uploading characters into roster.
Uploading fresh siggen files.
Drop the roster_addons_siggen table.
Trying to access siggen config with the old www.bigbrother.net/~whitewlf/wow_guild/

None of this had worked. I do get sigs and avatars, but I can't config them at all. Do you have any suggestions?
Last edited by Saphyre on Fri Jan 26, 2007 7:19 pm, edited 2 times in total.
Image Image
User avatar
Saphyre
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 2
Joined: Sun Sep 10, 2006 6:53 am

Need help with Siggen

Postby zanix » Fri Jan 26, 2007 11:52 pm

Try clearing your browser cache?
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: Need help with Siggen

Postby Saphyre » Sun Jan 28, 2007 9:19 pm

Well I did try clearing my browser cache and that didn't work. However when I installed the new version, that did the trick and I'm up and running.

Thanks for the update!
Image Image
User avatar
Saphyre
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 2
Joined: Sun Sep 10, 2006 6:53 am

Need help with Siggen

Postby Bedevere » Wed May 30, 2007 1:03 pm

I am runnign 2 copies of Roster and iggen in each. The forst copy was configured and worked fine. I upgraded and it seemed to be working fine.

The second copy is recently added, and in both ijstances now I cannot get to the config page. I am either given ablank page or occasionally the addon.php page as a download.

OS Linux
Server Software Apache
MySQL Version 4.0.27-max-log
PHP Version 5.1.4
PHP API Type cgi-fcgi
safe_mode Off
open_basedir Off
allow_url_fopen On
file_uploads On

Etc.

The second one is the same excpet running mySQl 5 as well. I tried putting them both back to php 4 and it still didn't work.

The signatures update and show (had to do the fix), so its pretty odd.
Image
User avatar
Bedevere
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 47
Joined: Thu Jul 06, 2006 6:25 pm

Need help with Siggen

Postby Bedevere » Wed May 30, 2007 1:07 pm

Image
User avatar
Bedevere
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 47
Joined: Thu Jul 06, 2006 6:25 pm


Return to SigGen

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron