Realm status and Guild Quote not working.

Theme, template, layout, or image issues

Realm status and Guild Quote not working.

Postby Armenør » Sun Jun 22, 2008 4:11 pm

Hi All,

I'm sorry to be a newbie :), but so is there any solution for the new Roster 2.0 to make realms info appear for EU realms ?

I'm on EU-Culte de la Rive noire and the realm status does't appear in my Roster

http://92.243.0.146/Roster

Thanks
Armenør
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 9
Joined: Mon Mar 31, 2008 6:58 pm

Realm status and Guild Quote not working.

Postby zanix » Sun Jun 22, 2008 11:53 pm

It works just fine on my test server
I tested it before the 2.0 release

Viewing the image directly, it looks like there is an error
http://92.243.0.146/Roster/realmstatus. ... Rive+noire

Use phpmyadmin or some other mysql management tool and delete all the rows in the 'roster_realmstatus' table
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: Realm status and Guild Quote not working.

Postby tuigii » Mon Jun 23, 2008 3:47 am

zanix wrote:Viewing the image directly, it looks like there is an error
http://92.243.0.146/Roster/realmstatus. ... Rive+noire

I used my own roster files, and it shows up :
http://www.papy-team.fr/roster/realmsta ... Rive+noire
User avatar
tuigii
WR.net Master
WR.net Master
 
Posts: 891
Joined: Wed Dec 27, 2006 12:57 pm
Location: Somewhere in the South Ouest of France

Realm status and Guild Quote not working.

Postby Armenør » Wed Jun 25, 2008 3:52 pm

Hi,

I did what you told me, I've deleted all rows in the 'roster_realmstatus table' but it shows "pas de status" in my roster :(

In any case, Thank you for your help...

http://92.243.0.146/Roster
Armenør
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 9
Joined: Mon Mar 31, 2008 6:58 pm

Re: Realm status and Guild Quote not working.

Postby tuigii » Wed Jun 25, 2008 8:58 pm

Armenør wrote:I did what you told me, I've deleted all rows in the 'roster_realmstatus table' but it shows "pas de status" in my roster :(

In any case, Thank you for your help...

http://92.243.0.146/Roster


"And all of a sudden, it showed up " (at least, I can see it :wink: ).
User avatar
tuigii
WR.net Master
WR.net Master
 
Posts: 891
Joined: Wed Dec 27, 2006 12:57 pm
Location: Somewhere in the South Ouest of France

Realm status and Guild Quote not working.

Postby Yoshette » Wed Jun 25, 2008 9:57 pm

I have the same problem with my roster.

my realm : Vol'jin - EU

http://roster.sombres-destins.org/realmstatus.php?r=EU-Vol%27jin

I don't know if the " ' " is correctly coded.
Yoshette
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 41
Joined: Fri Oct 06, 2006 2:14 am
Location: Boston, MA, USA

Re: Realm status and Guild Quote not working.

Postby Armenør » Sat Nov 08, 2008 6:33 am

Hi !

After a long time leaving this problem, I decided to solve it. And I did ^^.

The problem was due to the size of "server_name" (20) in the "roster_realmstatus" table witch was to short, and the realm name was truncated. I redefined it to 22 and now it works.

As some Realms have long names, I think it could be a good thing to enlarge it to 25 or 30, but I'm not a specialist :)

(thank you very much for your Job all programers ^^)
Armenør
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 9
Joined: Mon Mar 31, 2008 6:58 pm

Previous

Return to Appearance

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron