site images broke..

General chat forum
DO NOT post bugs/feature requests for WoWRoster, PvPLog, UniUploader, or UniAdmin here

site images broke..

Postby Sylphid » Wed Jul 12, 2006 9:58 pm

I seem to be having a slight problem with wowroster.net and firefox

I am using FF 1.5.0.4 and it seems that once i load the IRC java applet the images from the site no longer appear with the exeption of one my avatar

previously if i were to close FF and reopen letting java unload itself it would work again this is no longer the case

also i did try clear private data while java was loaded and that did not help

I also tried clearing it when java was not loaded and still no help

I also use an extension IEtab when i switch to the IE engine everything works fine

any tips, advice, suggestions?
ImageImage
User avatar
Sylphid
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 20
Joined: Thu Jul 06, 2006 12:03 am
Location: Illinois

site images broke..

Postby zanix » Thu Jul 13, 2006 4:32 am

Yeah, sounds like either FF or java is broken

Try to un-install and re-install those



Also, as a note
IE tab was causing my computer to crash (blue screen) when I had IE itself running
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

site images broke..

Postby Sylphid » Fri Jul 14, 2006 9:27 pm

re installed FF and all was fine .... interesting though
ehh works now thanks!
ImageImage
User avatar
Sylphid
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 20
Joined: Thu Jul 06, 2006 12:03 am
Location: Illinois


Return to General Chat

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron