Strange message when logging in

Theme, template, layout, or image issues

Strange message when logging in

Postby Vortilion » Thu Feb 01, 2007 4:40 am

Hello,

every time I use Roster I have this strange message in the middle of the screen:

Warning: opendir(/www/htdocs/w0080356/roster/addons): failed to open dir: No such file or directory in /www/htdocs/w0080356/roster/lib/menu.php on line 279

Roster does work, but this message really annoys, how can I make it disappear?

Also I get this message about 20 times when I upload my Characterprofiler.lua:

Warning: opendir(/www/htdocs/w0080356/roster/addons): failed to open dir: No such file or directory in /www/htdocs/w0080356/roster/lib/update_trigger_lib.php on line 58
Last edited by Vortilion on Thu Feb 01, 2007 4:42 am, edited 1 time in total.
Vortilion
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 8
Joined: Thu Aug 10, 2006 6:17 am

Strange message when logging in

Postby zanix » Thu Feb 01, 2007 5:03 am

Do you have an addons folder in your Roster folder?
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: Strange message when logging in

Postby Vortilion » Thu Feb 01, 2007 2:29 pm

No, only these:

css
docs
fonts
img
lib
location
Vortilion
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 8
Joined: Thu Aug 10, 2006 6:17 am

Strange message when logging in

Postby zanix » Thu Feb 01, 2007 11:24 pm

That's your problem

Add a folder named "addons"
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Strange message when logging in

Postby Vortilion » Fri Feb 02, 2007 6:12 am

Thanks, that did work!
Vortilion
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 8
Joined: Thu Aug 10, 2006 6:17 am

Strange message when logging in

Postby Vortilion » Wed Oct 24, 2007 6:02 am

I installed Roster again, but now it doesn't go any further from

Remove Install Files

Please remove the files install.php, upgrade.php and the folder /install/ in this directory


I only see the page with this message!
Vortilion
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 8
Joined: Thu Aug 10, 2006 6:17 am

Strange message when logging in

Postby zanix » Wed Oct 24, 2007 6:45 am

Do what it says
remove the files install.php, upgrade.php and the folder /install/

Make sure you didn't remove update.php, this is for the CP uploads
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US


Return to Appearance

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron