New Guild Members Not Uploading

CharacterProfiler.lua file uploading issues

New Guild Members Not Uploading

Postby Nyth » Sat Feb 03, 2007 2:03 pm

I can not get my new guild members names to show up in WoWroster, I am running the current version of WoWRoster, it's patched, and I did the fix for Jewelcrafting. I am usignthe newest version of GuildProfiler and CharacterProfiler. When I hit upload everything works fine but it will not display more than 23 names. I checked the CharacterProfiler.lua file and all memebrs are listed there.

Any idea why it would not upload the other names, I does update the current status of my character nd guild banks, it just will not add the new names?
Nyth
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 2
Joined: Tue Dec 12, 2006 2:41 pm

New Guild Members Not Uploading

Postby zanix » Sat Feb 03, 2007 4:10 pm

Are you entering the Roster Admin password on the upload page?
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

New Guild Members Not Uploading

Postby JROCK2004 » Thu Mar 01, 2007 8:49 pm

Yeah you need to manually upload the character profile and put your admin passwd so it adds guild
Image
User avatar
JROCK2004
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 52
Joined: Wed Feb 21, 2007 6:54 pm
Location: PA


Return to Uploading

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron