Signatures not being created

A signature and avatar generator addon

Moderator: zanix

Signatures not being created

Postby Verderf » Tue Feb 13, 2007 4:38 pm

Ive managed to get everything to work the way is should, I did have some problems and deleted all the signatures from my server, but now my roster is not making any new ones with the right settings :(
Verderf
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 5
Joined: Thu Feb 08, 2007 8:49 am

Signatures not being created

Postby Verderf » Tue Feb 13, 2007 4:44 pm

it is making a signature for ppl that had their char profile uploaded tho.
Verderf
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 5
Joined: Thu Feb 08, 2007 8:49 am

Signatures not being created

Postby zanix » Wed Feb 14, 2007 5:17 am

Ok, wait
You deleted all the signatures form your saved directory right?

SigGen will only generate and image in the saved folder if the image is accessed via the php script (sig.php or av.php) or if auto save on character(or guild) update is turned on

The preview window on the SigGen Config page will not generate an image in the saved directory
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US


Return to SigGen

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron