WoWRosterDF 1.7.3.0 wowdb hotfix

Dragonfly integration forum

WoWRosterDF 1.7.3.0 wowdb hotfix

Postby Anaxent » Thu Feb 15, 2007 3:33 am

For all of you that have already downloaded WoWrosterDf 1.7.3.0 and are getting db errors while uploading to the roster please download and install this wowdb hotfix.
Attachments
1_7_3_0_hotfix_wowdb.zip
/html/modules/WoWRosterDF/lib/wowdb.php
(13.49 KiB) Downloaded 212 times
Last edited by Anaxent on Thu Feb 15, 2007 3:48 am, edited 1 time in total.
User avatar
Anaxent
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
 
Posts: 642
Joined: Tue Jul 04, 2006 6:27 am
Location: Phoenix, Az

Re: 1.7.3.0 wowdb hotfix

Postby elfik » Thu Feb 15, 2007 3:43 am

Fatal error: Call to a member function on a non-object in /mnt/104/sdb/c/4/titansguilde/chocroster/lib/wowdb.php on line 96

:shaking:
User avatar
elfik
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 2
Joined: Tue Sep 26, 2006 2:30 pm

WoWRosterDF 1.7.3.0 wowdb hotfix

Postby TearSong » Fri Feb 16, 2007 10:26 pm

Even with this fix, I keep getting a database error. I've even tried to remove the database tables and do a clean install, but same thing. Any chance you know what is going on?
TearSong
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 7
Joined: Thu Jul 13, 2006 2:55 pm

WoWRosterDF 1.7.3.0 wowdb hotfix

Postby Anaxent » Fri Feb 16, 2007 10:38 pm

I have added this fix and a few other path fixes to the current download avaliable in the download section for wowrosterdf 1.7.3.0
See if that helps at all.
And where exactly and when do you get this error? Is this something I could recreate from the web to see it my self?
User avatar
Anaxent
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
 
Posts: 642
Joined: Tue Jul 04, 2006 6:27 am
Location: Phoenix, Az

Re: WoWRosterDF 1.7.3.0 wowdb hotfix

Postby TearSong » Sat Feb 17, 2007 12:40 am

Hi,

Thanks for the response. Just to be sure, I downloaded the latest package and uploaded it to our site. I am afraid I can not really show anything at the moment. I removed the database tables and the entry from the modules table, so right now it's not installed. The database error already occurs when installing WoWRosterDF again from the modules admin page.

The error as displayed on the page is very vague:

A database error has occurred

The webmaster has been notified of the error


Unfortunately, I don't seem to receive any error notification. I checked my e-mailaddress, it's correct. I did receive an error quite a while ago, not related to this, but since then I've not seen any errors anymore.

If only I knew how to trigger the error e-mails again, and I could also start digging myself ;) ... any idea how to get those going again?
TearSong
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 7
Joined: Thu Jul 13, 2006 2:55 pm

WoWRosterDF 1.7.3.0 wowdb hotfix

Postby TearSong » Sat Feb 17, 2007 9:21 am

I just got the error notification:

On /df/public_html/index.php?name=WoWRosterDF
While executing query "SELECT `config_name`, `config_value` FROM `df_wowrosterdf_roster_config` ORDER BY `id` ASC;"

the following error occured: Table 'wowforum.df_wowrosterdf_roster_config' doesn't exist

In: /home/.ferrari/marjolein/archangels-xavius.net/df/public_html/modules/WoWRosterDF/lib/wowdb.php on line: 96
TearSong
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 7
Joined: Thu Jul 13, 2006 2:55 pm

WoWRosterDF 1.7.3.0 wowdb hotfix

Postby shadebow » Wed Feb 28, 2007 3:08 am

Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in /home/ancient/public_html/modules/WoWRosterDF/lib/wowdb.php on line 2900

I'm getting this as my Error after using the hotfix
shadebow
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 1
Joined: Tue Jul 04, 2006 6:14 pm

WoWRosterDF 1.7.3.0 wowdb hotfix

Postby zanix » Wed Feb 28, 2007 3:08 am

Try re-downloading the file, then re-upload to your server
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

WoWRosterDF 1.7.3.0 wowdb hotfix

Postby rapidisimo » Wed Feb 28, 2007 5:00 am

I get this error after I upload the file:
Fatal error: Call to a member function on a non-object in /home/clandeat/public_html/roster_cdde/lib/wowdb.php on line 96
rapidisimo
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 2
Joined: Sun Dec 17, 2006 6:45 pm

Re: WoWRosterDF 1.7.3.0 wowdb hotfix

Postby TearSong » Wed Feb 28, 2007 5:48 pm

zanix wrote:Try re-downloading the file, then re-upload to your server


tried, getting the same error. Anyone who knows how to fix this cause I kinda need to get the roster working for the guild again ;) (and I dunno how to solve it :P)
TearSong
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 7
Joined: Thu Jul 13, 2006 2:55 pm

WoWRosterDF 1.7.3.0 wowdb hotfix

Postby robojerk » Wed Feb 28, 2007 6:04 pm

Delete CharacterProfiler.lua & GuildProfiler.lua in your {WoW dir}/WTF/Account/{Account Name}/SavedVariables

Delete ChararacterProfiler and GuildProfiler in your WoW Addons dir. Reinstall both.

Remove the current wowdb.php then upload the fix.

Clear Cache in your browser then restart the browser.

Try to upload.

Tearsong, can you allow us to access your the WoWRosterDF Module on your site? Just remove it from the MainMenu but activate it and allow anonymous access. Someone else can try to upload one of their CP.lua files to see if it's just isolated to you.

Also can you please post server specs and versions of the running services ( OS Type and version/Apache or IIS Version/MySQL Version/PHP Version/Dragonfly version ) All of that info can be found by clicking the System Info icon in the admin section of DragonflyCMS.
Last edited by robojerk on Wed Feb 28, 2007 6:09 pm, edited 3 times in total.
Image
For the Horde!
Image
User avatar
robojerk
WR.net Master
WR.net Master
 
Posts: 484
Joined: Wed Jul 05, 2006 12:17 am
Location: -The OmniMatrix- Web 3.0

WoWRosterDF 1.7.3.0 wowdb hotfix

Postby TearSong » Wed Feb 28, 2007 8:39 pm

Robojerk:

The problem is that right now, I can not even install it. It will give the mentioned error when I click install in the modules page.

as for the server information:

Code: Select all
CMS Version   9.1.1
PHP Version   4.4.4
MySQL Version   5.0.24a-standard-log (client: 5.0.16)
GD Version   bundled (2.0.28 compatible)
Session save_path   /tmp
Process Owner   marjolein (855177)
File Owner   marjolein (855177)
Group   32690
System    Linux altoid 2.4.32-grsec+f6b+gr217+nfs+a32+fuse23+tg+++opt+c8+gr2b-v6.194 #1 SMP Tue Jun 6 15:52:09 PDT 2006 i686
Build Date    Nov 7 2006 13:12:41
Configure Command    './configure' '--with-mysql=/usr' '--enable-calendar' '--enable-force-cgi-redirect' '--with-config-file-path=/etc/php/cgi' '--enable-trans-sid' '--with-gd' '--with-ttf=/usr' '--with-freetype-dir=/usr' '--enable-exif' '--with-jpeg-dir=/usr' '--with-png-dir=/usr' '--with-zlib-dir=/usr' '--enable-ftp' '--with-curl=/usr' '--with-mcrypt=/usr' '--with-pspell=/usr' '--enable-xslt' '--with-dom-xslt=/usr' '--with-dom=/usr' '--with-xslt-sablot=/usr' '--with-openssl=/usr' '--enable-mbstring=all' '--with-gettext'
Server API    CGI
Virtual Directory Support    disabled
PHP API    20020918
PHP Extension    20020429
Zend Extension    20050606
Debug Build    no
Zend Memory Manager    enabled
Thread Safety    disabled
Registered PHP Streams    php, http, ftp, https, ftps, compress.zlib


just removed the server paths. I hope you have idea on what can be done to fix this.
TearSong
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 7
Joined: Thu Jul 13, 2006 2:55 pm

WoWRosterDF 1.7.3.0 wowdb hotfix

Postby robojerk » Wed Feb 28, 2007 8:51 pm

I got an idea, try renaming the WoWRosterDF directory to something else.

'Roster' will work fine.. I think I know what will happen.
Image
For the Horde!
Image
User avatar
robojerk
WR.net Master
WR.net Master
 
Posts: 484
Joined: Wed Jul 05, 2006 12:17 am
Location: -The OmniMatrix- Web 3.0

WoWRosterDF 1.7.3.0 wowdb hotfix

Postby robojerk » Thu Mar 01, 2007 1:35 am

To clarify what I think will happen is this

I think you have some pre-existing wowrosterdf tables in your database, the installer names the tables after the parent directory name (i.e. if the directory name is WoWRosterDF the tables are name wowrosterdf). You can either rename the directory or look to see what tables are lingering in your database and remove them. After renaming the module, the installer will name the tables something else (like roster) while installing so you wont get that error since those tables do not exist.

Anyways look for and remove pre-existing 'wowrosterdf' tables or rename the directory. You can click on the Database icon in the admin section to view the tables.
Last edited by robojerk on Thu Mar 01, 2007 1:46 am, edited 2 times in total.
Image
For the Horde!
Image
User avatar
robojerk
WR.net Master
WR.net Master
 
Posts: 484
Joined: Wed Jul 05, 2006 12:17 am
Location: -The OmniMatrix- Web 3.0

WoWRosterDF 1.7.3.0 wowdb hotfix

Postby TearSong » Thu Mar 01, 2007 8:35 am

Ty for the help :)

What I did now:
1) rename the wowrosterdf dir to Roster
2) deleted all wowrosterdf tables I could find
3) clicked install

Got a database error again after I clicked install, can't tell you if it's she same cause I still didn't get any emails. If I look at the database afterwards, I do see wowrosterdf tables in there (df_wowrosterdf_roster_something) and I deleted those before the install.

Is this information of any help? ;)

Ty again btw.
TearSong
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 7
Joined: Thu Jul 13, 2006 2:55 pm

Next

Return to Dragonfly

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron