One person's sig will not show

A signature and avatar generator addon

Moderator: zanix

One person's sig will not show

Postby dmdragon » Tue Feb 20, 2007 10:00 am

I'm sorry if this was covered not sure what to search under for it, but one person on my forum's sig does not want to show. Doesn't show a priview or anything. When you put the link straight in it gives me what looks like the png in code with an error.

http://www.ceguild.net/roster/addons/si ... tongue.png

mine works perfectly

http://www.ceguild.net/roster/addons/si ... licore.png


that's the one, and of course because of this it can't be set as a signature, thanks for the reply :)
Last edited by dmdragon on Tue Feb 20, 2007 10:02 am, edited 1 time in total.
dmdragon
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 2
Joined: Mon Jul 17, 2006 10:31 am

One person's sig will not show

Postby zanix » Tue Feb 20, 2007 6:17 pm

Do you have default background set to None?
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

One person's sig will not show

Postby dmdragon » Wed Feb 21, 2007 3:51 am

awesome, that worked. Thank you so much
dmdragon
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 2
Joined: Mon Jul 17, 2006 10:31 am


Return to SigGen

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest