Signature problem

A signature and avatar generator addon

Moderator: zanix

Signature problem

Postby Dext-R » Wed Mar 07, 2007 2:49 pm

Hi !

When choosing to display the avatar on character's page, i have no problem.

But when i try to use signature, i get an
Error ! message :
Line 486 : Could not read font.

I checked out the "fonts" directory, and i listed those fonts:

BASTARD1.TTF
COURIER.TTF
FRIZQT_.TTF
GREY.TFF
MORPHEUS.TTF
OLDENGL.TTF
T4C.TTF
TIMES.TTF
VERANDA.TTF

Any idea to resolve my problem ?

In advance, Thanksa lot :)
Dext-R
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 6
Joined: Fri Mar 02, 2007 1:54 pm

Signature problem

Postby zanix » Thu Mar 08, 2007 1:03 am

Make sure all your text fields in SigGen Config are set to a font and not --None--
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: Signature problem

Postby Dext-R » Thu Mar 08, 2007 9:39 am

Thanks a lot ;)

It's working .. and i now feel pretty stupid .... i didn't notice some of the fields concerning the font used to display this or that ... and of course, two of them were left on "None"

Anyway, thanks for helping me ... and thanks for your great job ;)

Have a nice day :)
Dext-R
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 6
Joined: Fri Mar 02, 2007 1:54 pm


Return to SigGen

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron