still not seeing my sigs

A signature and avatar generator addon

Moderator: zanix

still not seeing my sigs

Postby Devlinm » Sat Mar 10, 2007 7:25 pm

I have went through and followed some of the other posts in here for the older versions to see if i can get mine to work.. for some reason, when i preiveiw the sigs and avas, and when you pull up the individual players, you just get the x with the alt name tag on it, nothing else. I have unistalled everything and reinstalled it, changed all the settings, reset the settings to befult, changed save dirs, turned on and off the save settings, pulled my hair out, looked in the mirror and my image called me a nub. lOL, zanix, i do appologize for being a pain in the arse.
Devlinm
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 29
Joined: Mon Mar 05, 2007 8:52 pm

still not seeing my sigs

Postby zanix » Sat Mar 10, 2007 9:55 pm

Check your servers' error logs for siggen.php and see if it causes any errors
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

still not seeing my sigs

Postby Devlinm » Sat Mar 10, 2007 11:39 pm

lol, now i need to find my server logs
Devlinm
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 29
Joined: Mon Mar 05, 2007 8:52 pm

still not seeing my sigs

Postby Devlinm » Sun Mar 11, 2007 10:51 am

thank the lord i have my site send me emails on errors, though i did forget about that lool, here is what im getting for an error

On /~regulators/index.php?name=WoWRosterDF&file=addon&roster_addon_name=siggen&mode=avatar&member=Noshimo&saveonly=0
While executing query "SELECT * FROM `cms_wowrosterdf_roster_addon_siggen` WHERE `config_id` LIKE 'avatar';"

the following error occured: Table 'regulators.cms_wowrosterdf_roster_addon_siggen' doesn't exist

In: /home/regultors/public_html/modules/WoWRosterDF/lib/wowdb.php on line: 96
Devlinm
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 29
Joined: Mon Mar 05, 2007 8:52 pm

still not seeing my sigs

Postby zanix » Sun Mar 11, 2007 1:54 pm

Check your database and see if you have the siggen table there
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

still not seeing my sigs

Postby Devlinm » Mon Mar 12, 2007 1:56 am

yes sir, it is there, ill send you a priv with the database info for phpMyAdmin, maybe i have somthing f-d up in there, if you do not mind that is, you will have the priv, but use if you dont mind
Devlinm
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 29
Joined: Mon Mar 05, 2007 8:52 pm

still not seeing my sigs

Postby zanix » Mon Mar 12, 2007 2:25 am

Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

still not seeing my sigs

Postby Devlinm » Mon Mar 12, 2007 2:53 am

i dont even get a prompt, if you use msn, could you try and get in touch with me, or aim, both use the name csrkhan@msn.com
Devlinm
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 29
Joined: Mon Mar 05, 2007 8:52 pm

still not seeing my sigs

Postby zanix » Mon Mar 12, 2007 3:20 am

Use our irc chat room
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

still not seeing my sigs

Postby Devlinm » Mon Mar 12, 2007 3:00 pm

ha, you are right, as soon as i get off work, i will see about getting into the chat and discussing this with you
Devlinm
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 29
Joined: Mon Mar 05, 2007 8:52 pm

still not seeing my sigs

Postby Devlinm » Tue Mar 13, 2007 9:45 pm

alright Zanix, lets look at this a different way. I have been getting alot of 403 errors, if im not mistaken that means forbiden access. what inside of my server config could be preventing me or my users from accessing certain things inside my server dir?
General

Setting Value
CMS Version 9.1.1
PHP Version 4.3.8
MySQL Version 4.0.21 (client: 4.0.21)
GD Version 2.0 or higher
CMS path /home/regultors/public_html/
Core path /home/regultors/public_html/includes/
Session save_path /var/lib/php
Process Owner wwwrun (30)
File Owner regulators (1002)
Group 100
System Linux localhost 2.6.8-24.25-default #1 Thu Aug 24 09:57:32 UTC 2006 i686
Build Date Sep 27 2006 01:59:32
Configure Command './configure' '--prefix=/usr' '--datadir=/usr/share/php' '--mandir=/usr/share/man' '--bindir=/usr/bin' '--libdir=/usr/share' '--includedir=/usr/include' '--sysconfdir=/etc' '--with-_lib=lib' '--with-config-file-path=/etc' '--with-exec-dir=/usr/lib/php/bin' '--disable-debug' '--enable-inline-optimization' '--enable-memory-limit' '--enable-magic-quotes' '--enable-safe-mode' '--enable-sigchild' '--disable-ctype' '--disable-session' '--without-mysql' '--disable-cli' '--without-pear' '--with-openssl' '--with-apxs2=/usr/sbin/apxs2-prefork' 'i586-suse-linux'
Server API Apache 2.0 Handler
Virtual Directory Support disabled
Configuration File (php.ini) Path /etc/php.ini
PHP API 20020918
PHP Extension 20020429
Zend Extension 20021010
Debug Build no
Thread Safety disabled
Registered PHP Streams php, http, ftp, https, ftps, compress.bzip2, compress.zlib

PHP Core

Directive Local Value Master Value
allow_call_time_pass_reference On On
allow_url_fopen On On
always_populate_raw_post_data Off Off
arg_separator.input & &
arg_separator.output & &
asp_tags Off Off
auto_append_file no value no value
auto_prepend_file no value no value
browscap no value no value
default_charset no value no value
default_mimetype text/html text/html
define_syslog_variables Off Off
disable_classes no value no value
disable_functions no value no value
display_errors On Off
display_startup_errors Off Off
doc_root no value no value
docref_ext no value no value
docref_root no value no value
enable_dl On On
error_append_string no value no value
error_log no value no value
error_prepend_string no value no value
error_reporting 2047 2039
expose_php On On
extension_dir /usr/lib/php/extensions /usr/lib/php/extensions
file_uploads On On
gpc_order GPC GPC
highlight.bg #FFFFFF #FFFFFF
highlight.comment #FF8000 #FF8000
highlight.default #0000BB #0000BB
highlight.html #000000 #000000
highlight.keyword #007700 #007700
highlight.string #DD0000 #DD0000
html_errors On On
ignore_repeated_errors Off Off
ignore_repeated_source Off Off
ignore_user_abort Off Off
implicit_flush Off Off
include_path .: .:
log_errors Off On
log_errors_max_len 1024 1024
magic_quotes_gpc On On
magic_quotes_runtime Off Off
magic_quotes_sybase Off Off
max_execution_time 30 30
max_input_time 60 60
memory_limit 8M 8M
open_basedir no value no value
output_buffering no value no value
output_handler no value no value
post_max_size 256M 256M
precision 12 12
register_argc_argv On On
register_globals On On
report_memleaks On On
safe_mode Off Off
safe_mode_exec_dir no value no value
safe_mode_gid Off Off
safe_mode_include_dir no value no value
sendmail_from d_e_mendoza@qwest.net no value
sendmail_path /usr/slib/sendmail /usr/slib/sendmail
serialize_precision 100 100
short_open_tag On On
SMTP localhost localhost
smtp_port 25 25
sql.safe_mode Off Off
track_errors Off Off
unserialize_callback_func no value no value
upload_max_filesize 512M 512M
upload_tmp_dir no value no value
user_dir no value no value
variables_order EGPCS EGPCS
xmlrpc_error_number 0 0
xmlrpc_errors Off Off
y2k_compliance On On
Last edited by Devlinm on Tue Mar 13, 2007 10:08 pm, edited 2 times in total.
Devlinm
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 29
Joined: Mon Mar 05, 2007 8:52 pm


Return to SigGen

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron