signature and av not appearing on character display screen

A signature and avatar generator addon

Moderator: zanix

signature and av not appearing on character display screen

Postby wildkitten » Thu Mar 29, 2007 2:28 am

I hope I'm not posting something that's already been posted but I've searched the forum and not seen the unusual problem I'm having.

When I'm at the SigGen config menu I can preview both the signature and av just fine. However the link it gives to preview the signature or av is wrong. "http://vindicationguild.us/vinrosteraddons/siggen/sig.php?member=Wildkitten" is the link it's giving however its not adding a "/" between the folders "vinroster" and "addons" where it should read as "http://vindicationguild.us/vinroster/addons/siggen/sig.php?member=Wildkitten". And if I copy the link and add in the "/" all it does is ask me if I want to open or save the file "sig.php". Also, if I'm at a character display page where it's suppose to show the Signature/av above there information, it does not, just the usual red "x" for missing picture but SigGen has created the signature for the members as they are all in the appropriate folder on the web site and I see them created when I do an Update Profile. If anyone has any suggestions I would be very grateful.
wildkitten
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 3
Joined: Tue Mar 27, 2007 4:09 am

Re: signature and av not appearing on character display scre

Postby wildkitten » Thu Mar 29, 2007 2:46 am

After I posted this I saw secretone had posted about the link missing the "/" at the proper place and i did the fix and now the link shows correctly. However the other problems still exists. The link still tries to download the "sig.php" file and the Signature still does not show on the character display screens but the signature exists in the proper foler it should.
Last edited by wildkitten on Thu Mar 29, 2007 2:48 am, edited 1 time in total.
wildkitten
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 3
Joined: Tue Mar 27, 2007 4:09 am

Re: signature and av not appearing on character display scre

Postby wildkitten » Thu Mar 29, 2007 3:00 am

Ok I totally missed the thread that shows the fix for signature and av not showing on the character page until I saw the link under my post of it. If anyone has the same problems I did here's the fix

http://wowroster.net/Forums/viewtopic/t=3026.html

However, whenever I try to right click on the picture to save it, it shows a dialog box that says "The System can not find the file specified". Also when I follow the preview link it's still asking me to either open or save the "sig.php" file.
Last edited by wildkitten on Thu Mar 29, 2007 3:04 am, edited 1 time in total.
wildkitten
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 3
Joined: Tue Mar 27, 2007 4:09 am

signature and av not appearing on character display screen

Postby zanix » Thu Mar 29, 2007 6:49 am

If you go to
Code: Select all
http://vindicationguild.us/vinroster/addons/siggen/sig.php?member=Wildkitten

It will say you are saving sig.php no matter what because you ARE saving the output of sig.php

If you want static image, turn on "Save Images Mode" then the signatures will be saved to (default settings)
Code: Select all
http://vindicationguild.us/vinroster/addons/siggen/sig/Wildkitten.png
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US


Return to SigGen

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron