Regex problem

Scans for, and displays main/alt relations in your Guild

Moderator: PleegWat

Regex problem

Postby PleegWat » Fri Jan 25, 2008 12:31 pm

Are you updating relations after changing the settings?
I <3 /bin/bash
User avatar
PleegWat
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
 
Posts: 1636
Joined: Tue Jul 04, 2006 1:43 pm

Re: Regex problem

Postby Dyaxler » Fri Jan 25, 2008 2:21 pm

Yes... I would change a setting, save it and update...
Dyaxler
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 48
Joined: Sat Jan 05, 2008 4:51 pm

Regex problem

Postby PleegWat » Fri Jan 25, 2008 7:54 pm

wait a minute. Either you're using code someone else modded, or you're misposting. I never ported altmonitor as such to the 2.0 beta, I merged it into memberslist.
I <3 /bin/bash
User avatar
PleegWat
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
 
Posts: 1636
Joined: Tue Jul 04, 2006 1:43 pm

Re: Regex problem

Postby Dyaxler » Sat Jan 26, 2008 4:41 am

PleegWat wrote:wait a minute. Either you're using code someone else modded, or you're misposting. I never ported altmonitor as such to the 2.0 beta, I merged it into memberslist.


That may very well be but the sub directory up in the SVN is still called Altmonitor. There is no memberslist sub directory. When I go into my control panel, I do indeed have to click on Members List under addons then under the Config Menu I have to click on Main/Alt Relations to get to my Regex setting. I'm assume that I'm using the most current version... revision 122?

Anyways, I hope that answers your question.
Dyaxler
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 48
Joined: Sat Jan 05, 2008 4:51 pm

Re: Regex problem

Postby Dyaxler » Sat Jan 26, 2008 4:59 am

Neeeever mind... I see where your going with that. Ok, I fixed it and removed Altmonitor and reinstalled Members List. But my original problem is still present. Clicking on Update Relations doesn't work. It seems to work when someone uploads their profile...
Dyaxler
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 48
Joined: Sat Jan 05, 2008 4:51 pm

Regex problem

Postby PleegWat » Sat Jan 26, 2008 5:09 am

In the addon SVN?

Yeah, there might be a 1.8 memberslist there, but if there is it's ancient and unsupported.
I <3 /bin/bash
User avatar
PleegWat
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
 
Posts: 1636
Joined: Tue Jul 04, 2006 1:43 pm

Re: Regex problem

Postby Dyaxler » Sat Jan 26, 2008 5:19 am

PleegWat wrote:In the addon SVN?

Yeah, there might be a 1.8 memberslist there, but if there is it's ancient and unsupported.


Yep, I got rid of it. I'm only using the memberslist that comes with WoWRoster v1.9.9.1590
Dyaxler
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 48
Joined: Sat Jan 05, 2008 4:51 pm

Re: Regex problem

Postby Dyaxler » Mon Jan 28, 2008 1:54 am

Recently upgraded to build 1601 and this is still not functioning for me.
Dyaxler
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 48
Joined: Sat Jan 05, 2008 4:51 pm

Regex problem

Postby PleegWat » Mon Jan 28, 2008 2:56 am

This is a mispost. Locked. Post in the beta forums for memberslist issues.
I <3 /bin/bash
User avatar
PleegWat
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
 
Posts: 1636
Joined: Tue Jul 04, 2006 1:43 pm

Previous

Return to AltMonitor

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests