to generate the image

A signature and avatar generator addon

Moderator: zanix

to generate the image

Postby snakou » Wed Apr 04, 2007 1:13 pm

hi
after having to install SigGen v0.2.4 I do not arrive has to generate the image .
in SigGen Config v0.2.4 then on Test SigGen the image appear well .
but on I profile have anything
sig xyan
thank you for your assistance
snakou
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 36
Joined: Fri Jan 12, 2007 2:02 pm

to generate the image

Postby zanix » Wed Apr 04, 2007 1:22 pm

PLEASE read the release notes and the documentation

The link to
Code: Select all
http://franck.charlet1.free.fr/roster/addons/siggen/sig.php?name=Xyan&saveonly=0

Will not work because name= is no longer used
0.2.4 changed to using member=

Use this
Code: Select all
http://franck.charlet1.free.fr/roster/addons/siggen/sig.php?member=Xyan&saveonly=0
Last edited by zanix on Wed Apr 04, 2007 1:25 pm, edited 1 time in total.
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

to generate the image

Postby zanix » Wed Apr 04, 2007 1:25 pm

I made a typo in the above post, it is fixed now
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

to generate the image

Postby snakou » Wed Apr 04, 2007 2:14 pm

yes I know they are two link
but to add my sig on a forum is necessary to put .jpeg , gif or png

in sigen messages i have
PHP safe_mode is turned on
Image upload/delete functions might not operate properly
Link to preview image:
[ http://franck.charlet1.free.fr/rosterad ... ember=Xyan ]

but this bond does not go
thank you for your assistance
snakou
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 36
Joined: Fri Jan 12, 2007 2:02 pm

Re: to generate the image

Postby tuigii » Wed Apr 04, 2007 2:26 pm

snakou wrote:...link to preview image:
[ http://franck.charlet1.free.fr/rosterad ... ember=Xyan ]
...
but this bond does not go

Look carefully here in the link : beween the word 'roster' and 'addons' a slash is missing.
This has being corrected in the of the latest patches ...
Adding the slash and explorer will show an image.

I have a phpbb forum, which doesn't like a URL like :
Code: Select all
http://franck.charlet1.free.fr/roster/addons/siggen/sig.php?member=Xyan
(with the [ img] .... [/img ] tags arround it).
That's a phpbb2 (& e107) forum limit - nothing more.

[edit] : I was just thinking (happens :thumright: ) :
What about using the good old classic ? :
Code: Select all
<img src='http://www.papy-team.fr/roster/addons/siggen/sig.php?member=Nowwhat&saveonly=0'>

Works :
Image
Last edited by tuigii on Wed Apr 04, 2007 3:04 pm, edited 3 times in total.
User avatar
tuigii
WR.net Master
WR.net Master
 
Posts: 891
Joined: Wed Dec 27, 2006 12:57 pm
Location: Somewhere in the South Ouest of France

to generate the image

Postby snakou » Wed Apr 04, 2007 4:36 pm

yes but why here xyan sig does not appear ?
snakou
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 36
Joined: Fri Jan 12, 2007 2:02 pm

to generate the image

Postby Tsikura » Wed Apr 04, 2007 5:37 pm

Image
User avatar
Tsikura
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 13
Joined: Tue Jul 04, 2006 1:49 pm
Location: New York

to generate the image

Postby snakou » Wed Apr 04, 2007 7:12 pm

is good thx
snakou
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 36
Joined: Fri Jan 12, 2007 2:02 pm


Return to SigGen

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron