Problem Post Install

Installation issues with WoWRoster

Problem Post Install

Postby trendy » Sat Apr 07, 2007 10:31 am

Everything is working, but for some reason it won't take my guild name and what not. Is the name case sensitive or what? Does it auto upload my guild? I have the guildprofile and characterprofile addons installed on my computer and I clicked save on both of them in-game.

Can anyone step by step me through this or point me in the direction of something that might do the same?
trendy
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 3
Joined: Sat Apr 07, 2007 10:27 am

Re: Problem Post Install

Postby Karavirs » Sat Apr 07, 2007 11:31 am

Make sure you have your server and guild name entered in Roster Config
Try copying your guild and server name directly from CharacterProfiler.lua
This is especially important if you have characters int eh names with accent marks
Also, all names are case sensitive. "Feathermoon" is not the same as "feathermoon"


http://www.wowroster.net/wiki/index.php ... irstUpload

Hope that helps
Image

Image
User avatar
Karavirs
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 49
Joined: Mon Feb 26, 2007 6:33 pm
Location: Chicago

Problem Post Install

Postby trendy » Mon Apr 09, 2007 4:09 am

Nope. I copied it straight from the lua and I keep getting this..


Could not find guild: 'Buddhist isnt GLeader' for server 'Dentarg'
You need to load your guild first and make sure you finished configuration

Click here for installation instructions
trendy
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 3
Joined: Sat Apr 07, 2007 10:27 am

Problem Post Install

Postby trendy » Mon Apr 09, 2007 4:18 am

Some pics for more info.

Image
This is what my config looks like right now. I copied the name straight from the lua.

Image
This is the error I keep getting.

Image
I copied my character lua into the uploader box thing and then this is what I get after I do.
trendy
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 3
Joined: Sat Apr 07, 2007 10:27 am

Problem Post Install

Postby zanix » Mon Apr 09, 2007 4:40 am

Did you enter your roster admin pass on the update page?
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US


Return to Installation

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron