Missing pictures

General chat forum
DO NOT post bugs/feature requests for WoWRoster, PvPLog, UniUploader, or UniAdmin here

Missing pictures

Postby thekn1ght » Tue Apr 17, 2007 2:06 am

I've got a strange error...

We recently had the pleasure to move our website and database.
So, I took a backup of the full database + deplaced the old files to the new.

here's the problem I have:

- Missing professions see: http://www.avatarsofmalice.net/roster/
- Missing items images : http://www.avatarsofmalice.net/roster/c ... ction=bags

What should I do ?
Reinstall a new version of the roster into another database and copie the roster_members table or there's another way to fix it.
thekn1ght
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 4
Joined: Wed Dec 20, 2006 1:21 am

Missing pictures

Postby Kaaae » Tue Apr 17, 2007 3:14 am

Verify that this file path is correct on your server.

Code: Select all
http://www.avatarsofmalice.net/roster/img/Interface/Icons/Spell_Fire_FlameTounge.jpg


More than likely your local path has changed and it needs to be updated.
Kaaae
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 3
Joined: Mon Apr 16, 2007 3:59 am

Missing pictures

Postby thekn1ght » Tue Apr 17, 2007 3:44 am

thanks , gonna give it a shot and reupload all images files
thekn1ght
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 4
Joined: Wed Dec 20, 2006 1:21 am

Missing pictures

Postby PleegWat » Tue Apr 17, 2007 5:04 am

Locking this topic for misposting. This is only for issues with THIS site. For roster issues use general support & feedback lower in the list.
Last edited by PleegWat on Tue Apr 17, 2007 5:06 am, edited 1 time in total.
I <3 /bin/bash
User avatar
PleegWat
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
 
Posts: 1636
Joined: Tue Jul 04, 2006 1:43 pm


Return to General Chat

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest