Weird error after trying to upload characters

CharacterProfiler.lua file uploading issues

Weird error after trying to upload characters

Postby Fleshtearer » Fri Apr 27, 2007 1:12 am

Sadly my first post here is a cry for help. :shaking:

I have installed WoWRoster as described in the readme.
I am using the latest version of CP and GP
I deleted the CharacterProfiler.lua several times to make sure that it is not corrupted.

It took me several try's to upload the guild information.
Everytime I tried I got the "Error while parsing CharacterProfiler after 0s" message.

I tried the bugfix as described here

Now I do get the following message when I try to upload my characters:


Code: Select all
Warning: move_uploaded_file(/tmp/php4NhCdi) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/world-eaters.de/httpdocs/unslaveable/roster/update.php on line 95

Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/tmp/php4NhCdi' to '/var/www/vhosts/world-eaters.de/httpdocs/unslaveable/roster/Uploads/CharacterProfiler.lua' in /var/www/vhosts/world-eaters.de/httpdocs/unslaveable/roster/update.php on line 95


Somehow I managed to upload the guild information and two of my caracters, but thats it!
Regardless of what I do, i cannot upload any more caracters or update the guild information.

Since I am not much of a coder myself I don't know what to do anymore.
I have uploaded my update.php here, maybe I it is of use to someone who wants to look into this problem.

Oh, and here is a screenshot of my RosterDiag
Last edited by Fleshtearer on Fri Apr 27, 2007 1:18 am, edited 3 times in total.
User avatar
Fleshtearer
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 2
Joined: Mon Apr 23, 2007 4:46 pm

Weird error after trying to upload characters

Postby zanix » Fri Apr 27, 2007 8:34 am

Your update.php file looks fine

It seems either your server isn't allowing access to uploaded files
Or somehow the file is being deleted before update.php can access it

To be honest, I do not know how to fix this
According to your roster diag, file_uploads are enabled and your upload_max_filesize is more than big enough

Maybe someone else has some info?
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Weird error after trying to upload characters

Postby ds » Fri Apr 27, 2007 12:57 pm

I noticed 'roster_dir' is defined as a URL not a file path. It looks like it should be '/unslaveable/roster'.
Image
ds
Roster AddOn Dev
Roster AddOn Dev
 
Posts: 297
Joined: Sat Jul 08, 2006 9:58 am

Weird error after trying to upload characters

Postby zanix » Fri Apr 27, 2007 2:19 pm

That shouldn't affect the uploading of files though :scratch:
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Weird error after trying to upload characters

Postby Fleshtearer » Sat Apr 28, 2007 3:21 pm

Seems to be a specific problem with my provider.

I have installed the roster on a different webspace and now it's running (almost) fine.
User avatar
Fleshtearer
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 2
Joined: Mon Apr 23, 2007 4:46 pm


Return to Uploading

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 0 guests

cron