Roster error when finishing the upgrade to 1.7.3

Installation issues with WoWRoster

Roster error when finishing the upgrade to 1.7.3

Postby DXduhman » Thu May 17, 2007 2:42 am

Hello there. Yes, it's me again. LOL. You guys have helped before and hope you can help yet again one more time. We run two guilds on our server and have that all worked out with uploading and deleting files so the guilds do not overlap.

My problem is I went to upgrade to the new wowroster as I just LOVE this mod!! I upgraded our horde guild wowroster first as it's a smaller guild and if any errors occured, rather have it with the smaller guild. I finished the upgrade, deleted the files and folder it said to delete, hit refresh, and the wowroster looked PIMP!! Uploaded the guild roster to refresh the characters and such and the new version of wowroster is just amazing!!

So, I proceeded to do the same thing with our Alliance guild wowroster. I did the exact same steps as with the prior upgrade, yet this time during the extraction, it started showing/saying that some files had an error as they were being copied/extracted. I did not have any errors when doing the first upgrade. I hit okay and after several errors, it was done. Went to the roster page to proceed with the upgrade, it asked if I was ready to upgrade, hit okay, then I get an error page with 'Error 404: Your browser cannot find the document corresponding to the URL you typed in'.

My confusion is that the first upgrade to the first guild went through without a single erro or anything...I was just happy happy happy. I followed the exact same steps as before but got errors on the extraction and now I cannot view our Alliance roster at all. Any suggestions for my poor little me? I even tried to download/extract the files again and from different mirrors but still keep getting error messages this time around.

I guess the frustration comes from the file upgrade went through flawlessly, but now this is happening. PLEASE help me. Thanks guys for any help in advance as you guys have always been great and helpful!!

:scratch:

If this makes it helpful, our site is www.dxguilds.com. Alliance and Horde rosters have their own pages as always. The Alliance one is the one giving the errors. Thanks!!!!!
User avatar
DXduhman
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 22
Joined: Wed Jul 19, 2006 7:28 pm

Roster error when finishing the upgrade to 1.7.3

Postby ds » Thu May 17, 2007 6:56 am

It seems like you need to reinstall the Roster files again. It would appear one of the files that had an error is 'upgrade.php'. In any case you do not want any file errors when you install the Roster package.
Image
ds
Roster AddOn Dev
Roster AddOn Dev
 
Posts: 297
Joined: Sat Jul 08, 2006 9:58 am

Re: Roster error when finishing the upgrade to 1.7.3

Postby DXduhman » Thu May 17, 2007 7:31 am

Yeah, that's what I thought. Was weird the first upgrade to our Horde roster went through without a hitch...perfect!! Then proceeded to do the Alliance and then got errors for some reason. I tried to download them a few times again and just overwrite but kept getting errors. So, should I just try to download and overwrite again? And if no errors, then all should be good?

Thanks for the help!!!
User avatar
DXduhman
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 22
Joined: Wed Jul 19, 2006 7:28 pm

Roster error when finishing the upgrade to 1.7.3

Postby ds » Thu May 17, 2007 10:43 am

Rename the old directory and then upload the roster files again (to a clean/fresh directory). Copy over the conf.php file from the old directory to the new directory.
Image
ds
Roster AddOn Dev
Roster AddOn Dev
 
Posts: 297
Joined: Sat Jul 08, 2006 9:58 am


Return to Installation

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests