wowroster for drupal 5.x 403 forbidden/404 missing error

Drupal integration forum

wowroster for drupal 5.x 403 forbidden/404 missing error

Postby sriin » Wed May 23, 2007 8:54 am

i have followed the install readme.txt file, gone into my site/default/settings.php and altered it according to the readme, as well as checked, double checked all my spellings and locations, etc.

i get the following error when i click on my wowroster link in my menu in drupal:

the URL in my location bar is http://www.industrythirteen.com/defianc ... ter_iframe

Forbidden
You don't have permission to access /page/ on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.



i obviously DO have permission to access /page/ on my server, but not according to this error.

i have no idea what has caused this. sorry i don't have any more information to offer. i recently just got wowroster actually working on my site so i could use it with this module. now this is the issue i am running into. >.<
sriin
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 4
Joined: Mon May 21, 2007 3:31 am

wowroster for drupal 5.x 403 forbidden/404 missing error

Postby zanix » Wed May 23, 2007 9:20 am

Moved, please post topics in the correct forum
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

wowroster for drupal 5.x 403 forbidden/404 missing error

Postby foreseit » Fri May 25, 2007 10:19 pm

My only claim to fame is that I got my wowroster module working (for the most part). By the link, it looks like you don't have clean urls enabled? This is my link: http://thehateguild.com/wowroster_iframe.
<a href="thehateguild.com"><img src="/anetheron/addons/siggen/sig.php?name=Foreseit"></a>
User avatar
foreseit
WR.net Journeyman
WR.net Journeyman
 
Posts: 139
Joined: Tue Jul 25, 2006 10:03 pm

Re: wowroster for drupal 5.x 403 forbidden/404 missing error

Postby sriin » Sun May 27, 2007 9:34 am

foreseit wrote:My only claim to fame is that I got my wowroster module working (for the most part). By the link, it looks like you don't have clean urls enabled? This is my link: http://thehateguild.com/wowroster_iframe.


any idea how to enable that?
sriin
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 4
Joined: Mon May 21, 2007 3:31 am

wowroster for drupal 5.x 403 forbidden/404 missing error

Postby foreseit » Tue May 29, 2007 1:20 am

It's under /admin/settings/clean-urls in Drupal 5.x. You select enable. But, I don't know if that makes a difference.

*edit* ok. I disabled clean-urls, and this is the page I got (which worked) http://thehateguild.com/?q=wowroster_iframe. I looks like in your link, you have an extra /page/, assuming your guild's drupal is under /defiance/. Maybe that's a setting somewhere? My guild's drupal is installed under the root directory. Maybe your settings in admin/settings/wowroster are not configured correctly? Also, when I tried to browse to http://www.industrythirteen.com/defiance/ it seems like I don't have permissions to look at that either.
Last edited by foreseit on Tue May 29, 2007 1:27 am, edited 3 times in total.
<a href="thehateguild.com"><img src="/anetheron/addons/siggen/sig.php?name=Foreseit"></a>
User avatar
foreseit
WR.net Journeyman
WR.net Journeyman
 
Posts: 139
Joined: Tue Jul 25, 2006 10:03 pm


Return to Drupal

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron