No avatars or sig in config / error line 512

A signature and avatar generator addon

Moderator: zanix

No avatars or sig in config / error line 512

Postby BloodSinger » Wed May 23, 2007 6:35 pm

after install and update with the latest version, i always have the same problem. No picture appear in siggen config, nor in direct acces.

Instead i have a image with message error line 512

Arylynn siggen

i have a safe_mode on
with rosterdiag result :

GD Support
GD Status On
GD Version 2.0 or higher
FreeType Support Yes
FreeType Linkage with freetype
T1Lib Support Yes
GIF Read Support Yes
GIF Create Support Yes
JPG Support Yes
PNG Support Yes
WBMP Support Yes
XBM Support No
JIS-mapped Japanese Font Support No

and Config Value :
version 1.7.3
db_version 5
db_name chasse_sanglante
db_host sql.free.fr
db_prefix ct_roster_
sqldebug Off
roster_lang frFR
roster_dir http://chasse.sanglante.free.fr/chasse- ... /ct_roster
img_url img/
interface_url img/
img_suffix jpg
server_name_comp Off
guild_name Chasse Ténèbres
server_name Drek'Thar
use_update_triggers On
realmstatus_url http://www.worldofwarcraft.com/realmstatus/status.xml
realmstatus Uses server_name
rs_mode On

thx for helping me
BloodSinger
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 19
Joined: Tue May 22, 2007 4:42 pm

No avatars or sig in config / error line 512

Postby zanix » Thu May 24, 2007 5:26 am

Line 512 is in the text alignment function
Code: Select all
        $txtsize = @imageTTFBBox$size,0,$font,$text )
            or 
debugMode((__LINE__),$php_errormsg);        // Gets the points of the image coordinates 


Try removing the @ symbol, so these lines look like this
Code: Select all
        $txtsize imageTTFBBox$size,0,$font,$text )
            or 
debugMode((__LINE__),$php_errormsg);        // Gets the points of the image coordinates 


Then tell me if it errors
Last edited by zanix on Thu May 24, 2007 5:26 am, edited 1 time in total.
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

No avatars or sig in config / error line 512

Postby BloodSinger » Thu May 24, 2007 4:45 pm

first, thx for quick answers.

no more error but no image just a line of text : "Arylynn avatar image" or "Arylynn signature image" for the 2 function avatar or signature

and instead of images i have for avatar :

Arylynn Avatar
BloodSinger
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 19
Joined: Tue May 22, 2007 4:42 pm

No avatars or sig in config / error line 512

Postby BloodSinger » Thu May 24, 2007 4:50 pm

and i note that the link display in Siggen Message was false. Exemple for the Arylynn signature and avatar

http://chasse.sanglante.free.fr/chasse- ... er=Arylynn

http://chasse.sanglante.free.fr/chasse- ... er=Arylynn

error can be here ?
BloodSinger
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 19
Joined: Tue May 22, 2007 4:42 pm

Re: No avatars or sig in config / error line 512

Postby BloodSinger » Sat Jun 02, 2007 12:44 pm

Please have you any idea for this problem
BloodSinger
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 19
Joined: Tue May 22, 2007 4:42 pm

No avatars or sig in config / error line 512

Postby zanix » Sat Jun 02, 2007 11:34 pm

Make sure there are no blank font selections in SigGen config
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: No avatars or sig in config / error line 512

Postby BloodSinger » Mon Jun 11, 2007 8:04 pm

i try to change all font in config with courrier. i creat a directory "fonts" in siggen and put courier fonts from my windows in the fonts directory of siggen.

Nothing change. same result

pliz help me !!
BloodSinger
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 19
Joined: Tue May 22, 2007 4:42 pm

No avatars or sig in config / error line 512

Postby zanix » Mon Jun 11, 2007 10:37 pm

SigGen uses fonts in roster/fonts/, not roster/addons/siggen/fonts/
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: No avatars or sig in config / error line 512

Postby BloodSinger » Tue Jun 12, 2007 8:35 pm

So font's was already good repertory. and that doesn't work
BloodSinger
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 19
Joined: Tue May 22, 2007 4:42 pm


Return to SigGen

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron