Uploading problem.

CharacterProfiler.lua file uploading issues

Uploading problem.

Postby MJuric » Tue May 29, 2007 11:30 pm

Using WowRoster V1.7.3, GuildProfiler V 2.1.0, CharacterProfiler 2.1.0. Uniuploader

Problem; Uniuploader uploads data without errors, but current info is not displayed. Doing some digging the CP.LUA matches the current info in WoW but the Data in the websites DataBase dows not match the current ChartacterProfiler.LUA.

I tried to manually upload the CP.LUA but this resulted in a white browser screen and no apparently upload.

This first happened after a WoW patch on Tuesday, May 15th I believe. Since then I upgraded the CP and GP addons with no success.

I've never looked at my GuildProfile.lua prior to this so have no idea if that appears correct or not, but it seems like this could be the problem as it's rather small.

I've attached both my CP.Lua and GP.lua and the site is SITE

Any help would be greatly appreciated.

~Matt
Attachments
characterprofiler.lua
(1.36 MiB) Downloaded 123 times
guildprofiler.lua
(208 Bytes) Downloaded 57 times
MJuric
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 8
Joined: Tue Apr 10, 2007 2:20 am

Re: Uploading problem.

Postby MJuric » Thu May 31, 2007 6:37 am

This was fixed by deleted in the CP.LUA and GP.LUA.

I noticed the version in the CP file did not match the version for the addon I had installed so decided to nuke it and it seems to work now.

~Matt
MJuric
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 8
Joined: Tue Apr 10, 2007 2:20 am


Return to Uploading

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron