Problem installing

Installation issues with WoWRoster

Problem installing

Postby Corrina » Fri Jun 01, 2007 5:34 am

Downloaded the full pack of 1.7.3 the other day to try and add it to our guild website after getting it recommended. The problem is I can't install it. When i try to access the install.php through a browser i get an internal server error.

I have checked that all files are uploaded and can't seem to find any difference between the original on my harddrive and the one uploaded onto the webserver. I have changed the permissions on the .php files so that they can be written to and executed. I have tried to follow the install instructions step by step. I'm not sure what to try next.

I have created a mysql database for the roster and I'm using php on other applications on the site so that shouldn't be a problem.

This is what i get coti.

Would appreciate any ideas that can help me solve this.
User avatar
Corrina
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 6
Joined: Fri Jun 01, 2007 5:19 am

Problem installing

Postby PleegWat » Fri Jun 01, 2007 5:44 am

The problem seems to be with all roster's PHP files. Is PHP configured correctly on the server?
I <3 /bin/bash
User avatar
PleegWat
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
 
Posts: 1636
Joined: Tue Jul 04, 2006 1:43 pm

Re: Problem installing

Postby Corrina » Sat Jun 02, 2007 12:44 am

Not sure all the info I see is that it says php version 5.2.1. Using control panel to set up stuff. I know I have fixed the read/write/execute rights on the files and they are all readable writeable and executable.
Last edited by Corrina on Sat Jun 02, 2007 12:49 am, edited 1 time in total.
User avatar
Corrina
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 6
Joined: Fri Jun 01, 2007 5:19 am

Problem installing

Postby Corrina » Fri Jun 15, 2007 6:18 am

Uploaded it again with another ftpsoftware and it didn't detect any error. Now when i try to install i get this msg:

Warning: include_once(/home/ifnasxnv/public_html/roster/install/template.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/ifnasxnv/public_html/roster/install.php on line 70

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/home/ifnasxnv/public_html/roster/install/template.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/ifnasxnv/public_html/roster/install.php on line 70
Could not include /home/ifnasxnv/public_html/roster/install/template.php - check to make sure that the file exists!

Addy to the file is www.cotisle.com/roster/install.php
User avatar
Corrina
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 6
Joined: Fri Jun 01, 2007 5:19 am

Problem installing

Postby zanix » Fri Jun 15, 2007 12:57 pm

Make absolutely sure that there is indeed a file template.php in roster/install/
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Problem installing

Postby secretone » Sat Jun 16, 2007 5:20 pm

Looks like you got it all sorted Corrina.
Image
User avatar
secretone
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 62
Joined: Wed Feb 28, 2007 6:33 pm
Location: Kent, UK

Problem installing

Postby Corrina » Sun Jul 01, 2007 1:10 am

Yes there was something strange with the permissions and such.
User avatar
Corrina
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 6
Joined: Fri Jun 01, 2007 5:19 am


Return to Installation

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron