Wrong Guild in the *CharacterProfiler.lua*

CharacterProfiler.lua file uploading issues

Wrong Guild in the *CharacterProfiler.lua*

Postby Blue » Tue Jun 05, 2007 2:21 am

Hi! :rabbit2:

My problem is, that the *CharacterProfiler.lua* displays the information
of the wrong guild I want to upload...even tho I saved the dates from a
Character of the guild I want to upload.

Do I have to be the GuildMaster to do the Roster Guild upload? I am not the
GuildMaster for the guild I want to upload, but I am the GuildMaster for the
other guild, and this informations are in the *CharacterProfiler.lua* ...even I
never saved any data's from this character.

Bit difficult to explain. what can I do? :scratch:
Blue
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 4
Joined: Tue Jun 05, 2007 2:10 am

Wrong Guild in the *CharacterProfiler.lua*

Postby PleegWat » Tue Jun 05, 2007 6:25 am

CP automatically saves data for any character you play on. However, since CP 2.0 multiple guilds can be in the file at the same time, so probably the correct guild is in there as well, it's just further down.
I <3 /bin/bash
User avatar
PleegWat
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
 
Posts: 1636
Joined: Tue Jul 04, 2006 1:43 pm

Re: Wrong Guild in the *CharacterProfiler.lua*

Postby Blue » Tue Jun 05, 2007 4:05 pm

Thanks a lot for the respond.

I copied now out the guild name and server from the file...but when uploading
I get an error saying*Error while parsing CharacterProfiler after 0 seconds*


ahhhhhh... :shaking:
Attachments
Last edited by Blue on Tue Jun 05, 2007 4:29 pm, edited 1 time in total.
Blue
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 4
Joined: Tue Jun 05, 2007 2:10 am

Wrong Guild in the *CharacterProfiler.lua*

Postby zanix » Wed Jun 06, 2007 3:20 am

Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Re: Wrong Guild in the *CharacterProfiler.lua*

Postby Gator81 » Fri Jun 08, 2007 11:00 pm

I have a suggestion.......
delete the characterprofiler.lua (back it up somewhere) but delete it, load your wow and the char in the guild you want to setup everything with, save, logout and then try to post them, since you have not logged any of your other chars in there shouldnt be any conflict.
this seem to work for me :)
Gator81
WR.net Journeyman
WR.net Journeyman
 
Posts: 115
Joined: Fri Jun 01, 2007 4:44 am


Return to Uploading

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron