Healing Enchants not adding to equip bonus

Requests, feedback, and general discussion about WoWRoster
DO NOT post topics about WoWRoster AddOns here!

Healing Enchants not adding to equip bonus

Postby focused7 » Tue Jul 18, 2006 8:36 pm

For some reason the +healing enchants on my gloves and staff aren't being included in the sum for my bonuses of equipped items.
focused7
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 2
Joined: Fri Jul 07, 2006 8:50 pm

Healing Enchants not adding to equip bonus

Postby ThePrimaryDave » Tue Jul 18, 2006 11:18 pm

Post a link to your site if you want any chance of getting help. :)

There are some enchants that work and and some that (as of the last time I checked) don't. I think it was simply that the devs didn't have a good idea of what all the possibilities were and no one had come up with a good "generalization" for them. So, unless someone took the time to figure out all of them, some enchants were left out of the summary at the bottom.
ThePrimaryDave
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 64
Joined: Wed Jul 05, 2006 9:45 pm
Location: Central Coast of CA

Re: Healing Enchants not adding to equip bonus

Postby focused7 » Tue Jul 18, 2006 11:25 pm

Sorry about that. Here is a link to my main's profile on the roster.

As you can see the +30 heal on the gloves and +55 on the staff aren't added.
focused7
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 2
Joined: Fri Jul 07, 2006 8:50 pm

Healing Enchants not adding to equip bonus

Postby ThePrimaryDave » Tue Jul 18, 2006 11:58 pm

Yup. Those look like the ones I remember being in the "class" of things not included. Alas, with the server hack, I can't go look to see what was done (if anything) or who was going to work on it.

I do remember that it was going to take not only some additions to the localization files but also to at least one of the roster php libraries. And it's not just healing enchants. I think there are a bunch of enchants that aren't being included properly.
ThePrimaryDave
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 64
Joined: Wed Jul 05, 2006 9:45 pm
Location: Central Coast of CA

Healing Enchants not adding to equip bonus

Postby Fleabiscuit » Fri Sep 29, 2006 9:22 pm

/bump

anything new on this?

It's the same for some +heal green and blue items. Like abyssal plate of Restoration etc..
I would really like to see this fixed some day :-)

http://www.lbguild.com/roster/char.php?name=Fleabiscuit&server=Proudmoore
Last edited by Fleabiscuit on Fri Sep 29, 2006 9:28 pm, edited 1 time in total.
Fleabiscuit
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 1
Joined: Fri Sep 29, 2006 9:15 pm


Return to General Support & Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron