Safari Browser

Make suggestions, report bugs, or anything else about the website
DO NOT post bugs/feature requests for WoWRoster, PvPLog, UniUploader, or UniAdmin here

Safari Browser

Postby xsnslaine » Tue Jun 12, 2007 9:40 pm

when i try to access wowroster.net on the new safari browser i get

Unknown user-agent
You are banned from this site due to a unknown user-agent.

the user agent for the windows based safari is

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en) AppleWebKit/522.11.3 (KHTML, like Gecko) Version/3.0 Safari/522.11.3
xsnslaine
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 6
Joined: Fri Jun 08, 2007 3:54 pm

Re: Safari Browser

Postby lunzet » Tue Jun 12, 2007 10:34 pm

just forget the new beta of safari for windows...its working like an early alpha.
User avatar
lunzet
WR.net Journeyman
WR.net Journeyman
 
Posts: 119
Joined: Sat Jan 13, 2007 1:23 pm

Re: Safari Browser

Postby xsnslaine » Tue Jun 12, 2007 11:36 pm

Im using it and having no problems with it ... only issue is with this site.

i wouldnt say it is alpha as it is feature complete, its beta as it has been stated
xsnslaine
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 6
Joined: Fri Jun 08, 2007 3:54 pm

Safari Browser

Postby robojerk » Wed Jun 13, 2007 1:42 am

It's not a browser issue, it a CMS feature!

I posted a fix for this yesterday on the DragonflyCMS forums already.

I'll post the fix in the DragonflyCMS forums.

I say it's a feature because DragonflyCMS blocks all unknown user-agents for added security. The user-agent that the Windows version of Safari is using is different than the MacOS one. Thus it needs to be added.
Last edited by robojerk on Wed Jun 13, 2007 2:36 am, edited 1 time in total.
Image
For the Horde!
Image
User avatar
robojerk
WR.net Master
WR.net Master
 
Posts: 484
Joined: Wed Jul 05, 2006 12:17 am
Location: -The OmniMatrix- Web 3.0

Safari Browser

Postby robojerk » Wed Jun 13, 2007 1:53 am

Image
For the Horde!
Image
User avatar
robojerk
WR.net Master
WR.net Master
 
Posts: 484
Joined: Wed Jul 05, 2006 12:17 am
Location: -The OmniMatrix- Web 3.0

Safari Browser

Postby zanix » Wed Jun 13, 2007 4:06 am

Fixed
Read the Forum Rules, the WiKi, and Search before posting!
WoWRoster v2.1 - SigGen v0.3.3.523 - WoWRosterDF
User avatar
zanix
Admin
Admin
WoWRoster.net Dev Team
WoWRoster.net Dev Team
UA/UU Developer
UA/UU Developer
 
Posts: 5543
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:29 am
Location: Idaho Falls, Idaho
Realm: Doomhammer (PvE) - US

Safari Browser

Postby xsnslaine » Wed Jun 13, 2007 4:33 pm

i can confirm that it is all working, im on here now using it :)

Thanks guys
xsnslaine
WR.net Apprentice
WR.net Apprentice
 
Posts: 6
Joined: Fri Jun 08, 2007 3:54 pm


Return to Web Site Issues

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron